Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2011 11:12

ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ & ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ...... κ. ΠΡΟΕΔΡΕ

Μ. Ραμπίδηςτου Μιχ. Ραμπίδη*

Με αφορμή την τέλεση της 44ης συνόδου των προέδρων & αντιπροέδρων ΤΕΙ όλης της χώρας στην Πτολεμαΐδα, θέλω να παραθέσω ορισμένες σκέψεις, εκτιμώντας ότι απηχούν και εκφράζουν την πλειοψηφία των συντοπιτών μου.
- Αναμφισβήτητα αποτελεί τιμή και συμφέρον η επιλογή μιας μικρής πόλης, για μια πανελλαδική εκδήλωση, όπως αυτή των επικεφαλής των ΤΕΙ της Ελλάδας.


- Η απόφαση αυτή πιθανολογώ ότι δεν είναι καθόλου άσχετη με την επιθυμία και τις ενέργειες του προέδρου του ΤΕΙ Πειραιά, συντοπίτη μας κ Λάζαρου Βρυζίδη, όπως επίσης και των παραγόντων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
- Για μια εβδομάδα με αποκορύφωμα το τριήμερο 2-4 Μαρτίου, η καθημερινή πανελλαδική ειδησεογραφία γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου έκανε συνεχή αναφορά στις εργασίες της συνόδου και στην πόλη μας, που με την μετονομασία του δήμου (Εορδαίας) μας αγνοούν σχεδόν οι πάντες.
- Η συμμετοχή του Υφ. Παιδείας κ Ι. Πανάρετου στη σύνοδο, σ' ένα επίκαιρο και ενδιαφέρον θέμα, έστρεψε την προσοχή του κόσμου στις εργασίες και τα συμπεράσματα της διαδικασίας και ως είναι επόμενο σε αναφορές Πτολεμαίδας και Κοζάνης.
- Της συνόδου προήδρευσε ο πρόεδρος του δικού μας ΤΕΙ κ Γ. Χαραλαμπίδης, καθόλου άσχετο με το χώρο διεξαγωγής της συνόδου, με ότι αυτό προσθέτει στο κύρος και την αναγνωρισιμότητα του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας.
- Την πόλη μας επισκέφτηκαν περίπου 100 πρόεδροι-αντιπρόεδροι-συνοδοί. Κατέλυσαν για τρείς μέρες στο Ξενοδ. ''ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ'' που μαζί με άλλα καταλύματα της περιοχής, μας κάνουν περήφανους για τις συνεδριακές τους δυνατότητες, όσο και για την ποιοτική φιλοξενία.
- Μετά το πέρας των διαδικασιών της συνόδου, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την περιοχή και να πάρουν γεύση από το παραδοσιακά καινοτόμο καρναβάλι της Κοζάνης.

- Όλοι μας γνωρίζουμε πολλούς που με πολυτελή κρατικά αυτοκίνητα μετακινούνται και αυτό είναι όντως ένα γενικό θέμα. Μαζικά όμως σχεδόν ποτέ δεν είχαν για προορισμό την επαρχιακή μας πόλη .... Και γι' αυτό σ' ευχαριστούμε κ Πρόεδρε (Λάζαρε Βρυζίδη από την Άρδασσα) καθώς και όσους συνέβαλαν να επιλεγεί η Πτολεμαΐδα ως τόπος της 44ης συνόδου των ΤΕΙ.

- Αισθάνομαι υπερηφάνεια για κάθε διακριθέντα συντοπίτη μου και ευγνώμων σε όσους δεν ξεχνούν και επιστρέφουν να προσφέρουν συμπαράσταση και αγάπη στον τόπο.  

τέως δημοτικός σύμβουλος*  


 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2011 11:18