Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 18:00

'Συγχαίρω τον νέο πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογή του' | του Μιχάλη Παπαδόπουλου

Η συμμετοχή περίπου 400.000 ψηφισάντων στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της

Νέας Δημοκρατίας έφερε μια μεγάλη ανατροπή στη σημερινή πολιτική κατάσταση.
Οι φίλοι και ψηφοφόροι της ΝΔ με τη μαζική συμμετοχή τους στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της αφενός αποφάσισαν για την επόμενη μέρα της παράταξης αφετέρου εξέφρασαν την ηχηρή αντίθεσή τους στην απάνθρωπη, αναποτελεσματική, ανίκανη και προκλητική για πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση του τόπου. Απέναντι σε αυτή, η βάση της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης μας προτάσσει τις αρχές και την πίστη της στις παραδοσιακές αξίες του έθνους μας, τη διασφάλιση της Ευρωπαϊκής πολιτικής της χώρας, εγγυόμενη ταυτόχρονα την ενότητα της.
Σε αυτό το νέο ξεκίνημα οφείλουμε όλοι να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι για την τελική επικράτηση των ιδεών και των προτάσεών μας. Προσωπικά θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το Νομό Κοζάνης και τους συμπολίτες μου συμβάλλοντας στην διαμόρφωση της νέας και μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.
Πιστεύω ότι σύντομα η ελληνική κοινωνία, όπως και οι συμπολίτες μας στο Νομό Κοζάνης και τη Δυτική Μακεδονία, θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Νέας Δημοκρατίας, του νέου Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη και όλων μας όσων έχουμε θέσει ως στόχο την οικοδόμηση μιας Πατρίδας αντάξιας των προσδοκιών μας και των ικανοτήτων μας.
Συγχαίρω τον νέο Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογή του και του εκφράζω τις ευχές μου για επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Όλοι μαζί ενωμένοι είναι βέβαιο ότι μπορούμε και θα οδηγήσουμε το Νομό Κοζάνης, την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας ψηλά, εκεί που τους αξίζει και οραματιζόμαστε.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 18:05