Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 03 Απριλίου 2016 08:03

4ο μνημόνιο για να γίνει ο κ. Μητσοτάκης Πρωθυπουργός; | του Πάρι Κουκουλόπουλου

Κυβέρνηση εθνικής ενότητας με μοναδικό σκοπό την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και ανάκτηση της πρωτοβουλίας των κινήσεων στο προσφυγικό.

 

Αυτό είναι το ηχηρό μήνυμα των σημερινών διαρροών του wikileaks.

Σε δυο μήνες συμπληρώνουμε 6 χρόνια σε καθεστώς επιτήρησης μειωτικής για τη χώρα και με πυκνά σύννεφα σε κρίσιμα εθνικά μας ζητήματα. Μετά το πρώτο μνημόνιο πήγαμε σε ένα δεύτερο για να γίνει Πρωθυπουργός ο κ. Σαμαράς και στη συνέχεια σε ένα τρίτο για να γίνει Πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας.

Τώρα στήνεται σκηνικό για να γίνει Πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης, δηλαδή να πάμε και σε 4ο μνημόνιο.

Όποιος θέλει να βλέπει ψύχραιμα και καθαρά το αντιλαμβάνεται εύκολα και ο κ. Τσίπρας από την πλευρά του στήνει σκηνικό με εχθρούς που μας επιβουλεύονται για να βάλει φρένο στην ελεύθερη πτώση του.

Δεν αμφισβητούνται οι καλές προθέσεις κανενός, αλλά και ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις. Πέραν των προθέσεων, αυτό που γίνεται 6 χρόνια τώρα είναι αντικειμενικά εγκληματικό για τη χώρα.

Μπορούσαμε να έχουμε βγει από το φαύλο κύκλο αν όλοι έβαζαν πλάτη στο πρώτο μνημόνιο, όπως βγήκαν όλες οι χώρες της Ευρωζώνης με αντίστοιχο πρόγραμμα 

Δεν το κάναμε τότε, ας το κάνουμε τώρα, το αξίζει ο Λαός μας για τις θυσίες του και πάνω από όλους η νέα γενιά που μεταναστεύει κατά κύματα στο εξωτερικό.

Όλοι κρινόμαστε και δε χωρούν υπεκφυγές. 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 03 Απριλίου 2016 08:12