Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 19:55

Η αγυρτεία ως νέα θεσμική ηθική | του Δημήτρη Βουχάρα

ως αφορμή, η συνέντευξη της 14. 07. 2016

Αλέξ. Παπαχελάς: Δεν αισθάνεστε την ανάγκη να ζητήσετε συγγνώμη;

Αλέξ. Τσίπρας : η πλειοψηφία (δηλ. το 61,31% του ΟΧΙ ) ήξερε πως θα συμβιβαστούμε ...

Θα 'λεγε κανείς βιαστικά, όχι όμως άστοχα , πως πρόκειται κοινώς για ένα Ψεύδος....

Όμως δεν είναι μόνον αυτή η απλοϊκή διάσταση !

Ένας άνθρωπος που ζητά γενικότερα συγγνώμη, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, υπόσχεται σιωπηλά πως θα προσπαθήσει και να το διορθώσει, δηλαδή παραδέχεται ως ελάχιστον το λάθος !

Ο κ. Τσίπρας δεν πρόκειται ποτέ να το παραδεχθεί ως «λάθος», ενόσω ακόμη το Σχέδιο παράδοσης της Χώρας στη Νέα Τάξη των Πολυεθνικών, για το οποίο επιλέχθηκε και τάχτηκε, είναι σε εξέλιξη …. !

Ο κ. Τσίπρας είναι ένας καθαρός Πράκτορας κοινοβουλευτικού επιπέδου, όσο και αν αυτό σας φαίνεται υπερβολικό ! Δεν πρόκειται περί έναν "εν τοις πολλές αμαρτίες περιπεσόντα αριστερό" .....

Η καθαρά ανήθικη διάσταση της ανωτέρω δήλωσης στη συνέντευξη είναι πως πετάει το μπαλάκι της συνενοχής στον Λαό, τον βάζει να συνενοχεί και … εμμέσως πλην σαφώς χαρακτηρίζει τον Λαό ως παρανοϊκό, ότι δηλαδή "άλλα ψηφίζει και άλλα επιθυμεί".

Σ' αυτό το σημείο ο Τσίπρας ξεπερνά τον επικοινωνιακό τακτικισμό του Γκαίμπελς ! 

Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο ότι ως ημέρα της «συνέντευξης» επιλέχθηκε η ημερομηνία υπογραφής  του Μνημονίου ΙΙΙ !

Ο Παπαχελάς από την άλλη, όχι τυχαία, ως άλλος σιχαμένος Πράκτορας στον χώρο των media -γνωστό από παλιά - αυτό ακριβώς ήθελε να Test-άρει : αν δηλαδή ο Τσίπρας εμμένει στο «σχέδιο» και ακόμη, να πιστοποιήσει στην κοινή γνώμη ότι δεν πρόκειται περί "λάθους" , αλλά για "ανάγκη"….

Κοινός δωσιλογισμός λοιπόν ! Και ο Τσολάκογλου τα ίδια θα έλεγε ....

Μόλις σήμερα, μία ημέρα μετά τη «συνέντευξη» αλλά και την ανακοίνωση του ξεπουλήματος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, πηγές της ΤτΕ διαψεύδουν κατηγορηματικά τον κ. Τσίπρα αποδεικνύοντας συνάμα το μέγεθος του Ψεύδους κατά τη συνέντευξη !
Ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι ο Γιάννης Στουρνάρας του είχε εισηγηθεί από τον Φεβρουάριο του 2015 να μπουν φραγμοί στην κίνηση κεφαλαίων (capital controls), ενόσω αυτό, κατά την ΤτΕ, προτάθηκε μόλις την επομένη μέρα του Δημοψηφίσματος  ! (ΕΔΩ η Πηγή :http://www.iefimerida.gr/news/278221/i-tte-diapseydei-tsipra-o-stoyrnaras-eisigithike-capital-controls-tin-epomeni-toy )

Οι άνθρωποι ("ο λαός") που συνάντησα σήμερα έξω, κατά κοινή ομολογία, μου είπαν πως "από εκνευρισμό δεν άντεξαν να δουν περισσότερο από 10 λεπτά της συνέντευξης" !

Σ' όλα αυτά λοιπόν συνένοχος ΔΕΝ είναι ο Λαός ! Συνένοχοι μπορούν να χαρακτηριστούν μόνον όσοι στελεχώνουν το «περιβάλλον» του κ. Τσίπρα που περιέγραψα. Ασφαλώς όλοι αυτοί θα το θυμηθούν με αναξιοπρεπή κλαψουρίσματα την αποφράδα ημέρα των εκλογών του 3%. Έτσι γινόταν πάντα και με τους παρατρεχάμενους  των άλλων κομμάτων όταν πιαναν πάτο ….. 

 Η συνταγή της αναξιοπρέπειας στο τομέα αυτό είναι πάντα  η ίδια : «έρποντας , γλύφοντας και με τα κέρατά μου» …. που θα έλεγε και το σαλιγκάρι .-

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 10:34