Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 20 Μαϊος 2011 11:04

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ;;; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ!!!


του Γιώργου Μητλιάγκα

Έτσι κι αλλιώς την έχουν υποθηκεύσει την Ελλάδα εδώ και χρόνια τα δύο κόμματα που την κυβερνούν αυτοδύναμα. Με τα πανάκριβα δάνεια και ομόλογα, με το φάγωμα του πολιτικού χρήματος και τις παντός είδους εξυπηρετήσεις των «ημετέρων» και των μεγάλων συμφερόντων.

Νομίζουν ότι δε γνωρίζουμε τα τρανταχτά, και όχι μόνο, ονόματα πανελλαδικά;

Ακόμα και ο πλούτος που «φυγαδεύτηκε» στο εξωτερικό είναι γνωστός και ποιοι τον κατέχουν. Αρκεί να επιτραπεί και δημοσιοποιηθεί, όπως δήλωσε δημόσια πρόεδρος υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών. Κάποιοι απ' αυτούς δε δουλέψανε δεκαετίες ίσως και καθόλου και προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλοι τα φάγαμε. Φυσικά για να βάλουν το λαό πάλι να «πληρώσει τη νύφη», με σκοπό να αποφύγουν την επιστροφή των κλεμμένων και την τιμωρία.

Ας αποτιμηθεί επιτέλους η περιουσία του κάθε πολίτη, ακόμα και των νηπίων, κινητή και ακίνητη, να συσχετιστεί με τα εισοδήματα που δηλώνουν εξαρχής και μέχρι σήμερα και να αποδώσουν στην πολιτεία αυτό που ήταν υποχρεωμένοι και το απέκρυπταν ή φοροδιέφευγαν με οποιοδήποτε τρόπο. Ας το αποδώσουν και χωρίς τόκους και τιμωρία και τότε θα βρεθούν και εύκολα και δίκαια, όχι μόνο τα 350 δις που χρωστάμε στους διεθνείς κερδοσκόπους, αλλά τρισεκατομμύρια.

Έτσι θα οικοδομήσουμε μια δημοκρατική και δίκαιη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και συγχρόνως θα «βουλώσουν» τα αχόρταγα στόματα των απανταχού δυναστών – κερδοσκόπων, που, σαν τους λύκους στην αντάρα, ορμούν και σπέρνουν τον πανικό. Αναγκαία υποχρέωση της κυβέρνησης να διερευνήσει και να μας πει σύντομα από πού προέκυψαν τα μεγάλα χρέη και ελλείμματα, όπως απαίτησε στη Βουλή ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας.

ΤΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΤΑΝ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ;

Γιατί με το στέγνωμα, στο κατώτερο δυνατό όριο των μισθωτών και επαγγελματιών και έχοντας στην ανεργία, στο περιθώριο και την αδράνεια το καλύτερο, νεότερο και πιο μορφωμένο κομμάτι της κοινωνίας, δε μπορείς να αναπτύξεις παραγωγές και ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, για να σώσεις την ΠΑΤΡΙΔΑ, όσο κι αν φωνάζεις γι' αυτό εκατό φορές τη μέρα.

Έτσι το μόνο που πετυχαίνεις είναι να φτωχαίνεις και να απογοητεύεις τον κόσμο και ιδιαίτερα τους νέους και δεν τους κάνεις μάχιμους και κεφάτους για παραγωγή υλικών και πνευματικών αγαθών. Μ' αυτό τον τρόπο δε θα ξεπουλήσεις στους ξένους μόνο τα διάφορα δημόσια φιλέτα (Αεροδρόμια, λιμάνια, ΔΕΗ, ΟΤΕ, Καϊμάκτσαλαν, Λίμνη Πολυφύτου κ.α.) που σου ζητάνε για 50 ή 100 ή 350 δις, αλλά θα πέσουν σαν τα κοράκια και θα αγοράσουν «κοψοχρονιά» και τις προσωπικές πλέον επιχειρήσεις ή περιουσίες των στεγνωμένων και αποκαμωμένων Ελλήνων επαγγελματιών και των απλών πολιτών. Και φυσικά πρώτα πρώτα θα πέσουν στις αξιόλογες, αλλά χρεωμένες πλέον τουριστικές – ξενοδοχειακές κ.α. επιχειρήσεις, που θα τους αποφέρουν άμεσα πολλά κέρδη, έχοντας στο εξής ξένα αφεντικά.

Με τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων και κατάργηση των δικαιωμάτων (ατομικές συμβάσεις, δικαίωμα απόλυσης χωρίς αποζημίωση, ανασφάλιστη και κυρίως περιστασιακή και περιοδική εργασία), θα μπορούν να μεταφέρουν και να απασχολούν τους επιστήμονες, τεχνολόγους, τεχνίτες και ανειδίκευτους νεοέλληνες, σε όποια εργασία θέλουν στην Ελλάδα, στη Γερμανία, στην Αγγλία και αλλού, με μεροκάματα και συνθήκες υποτέλειας.

Οι Αγλλογερμανοί και οι απανταχού κατέχοντες το χρήμα θα μας καταλάβουν και θα μας κατέχουν οικονομικά ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και ΠΟΛΙΤΕΣ, δηλαδή την ίδια την πατρίδα μας, χωρίς αποικιοκρατίες και πολέμους.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ; ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ «ΣΒΑΡΝΑ»;

Είναι σίγουρο πως, χωρίς να μπουν στην ουσία, θα απαντήσουν οι κυβερνώντες με τους βολεμένους και τα τσιράκια τους, όπου κι αν ανήκουν και θα πουν: ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ; οι ανεύθυνοι, οι μπαχαλάκηδες και οι κοπρίτες;

ΟΧΙ!!! Οι ελληνικές οικογένειες τα τελευταία τουλάχιστον 40 χρόνια, με το πλεόνασμα ή το υστέρημά τους, έστω και μ' αυτή την ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΜΠΑΧΑΛΟ, έδωσαν στα παιδιά τους μια πολύμορφη, σύγχρονη γνώση και μόρφωση που τη ζηλεύουν, τη ζητούν και την αξιοποιούν, όπου μπορούν, όλοι αυτοί που μας έχουν χρεωμένους και επιδιώκουν να μας έχουν χειροπόδαρα δεμένους.

Σ' αυτούς τους προικισμένους νέους πολίτες μας, να δώσουμε την εντολή να μας ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ, για να δημιουργήσουν τη ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν με σύγχρονη γνώση και πατριωτισμό. Εμείς οι μεγαλύτεροι ας τους βοηθήσουμε να γίνουν πρωταγωνιστές στην αντιμετώπιση της κρίσης που πρώτα και κύρια αυτοί βιώνουν.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΠΑΟΥΛΑ...

Κοζάνη Μάης 2011

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Μαϊος 2011 11:15