Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 11:59

Νεα επιστολή διαμαρτυρίας για τις εκδηλώσεις της Πτολεμαϊδας: "όχι κ. Μουμουλίδη δεν θα είμαστε εκεί. Θα είμαστε απέναντι, εκεί που μας τοποθετήσατε...."

Μετά το "Νεο Ωδείο Πτολεμαϊδας" την επιστολή του οποίου δημοσιεύσαμε χθες,  ακολουθεί η αυστηρή και καυστική επιστολή του "Εορδαϊκου Ωδείου" προς τους διοργανωτές αλλα και στους πολίτες της περιοχής.

Απο τις δυο επιστολές των φορέων της περιοχής δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά για το τι συμβαίνει στην οργανωτική επιτροπή των εκδηλώσεων και εαν κάποια μέλη της έχουν αποφασίσει να "λύσουν" τις επαγγελματικές τους διαφορές.

 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ <ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ> ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ  ΣΤΗΝ Πτολεμαΐδα

 Kες και Κοι,

Πολύ σύντομα θα εκφράσω την αγανάκτησή μου όσο και την αντίθεσή μου για την ανεντιμότητα  και ανευθυνότητα όσων χειρίζονται το λεγόμενο Φεστιβάλ <Η ΠΌΛΗ ΓΙΟΡΤΆΖΕΙ> στην Πτολεμαΐδα.

 Ένας σύλλογος που διακήρυξε  δημόσια πριν τέσσερις μήνες διάλογο και καινούριες ιδέες  και δεν δέχθηκε ,ούτε για μία ακρόαση , όσους ενδιαφέρθηκαν.

 Ένας σύλλογος που εκπροσωπείται από συνδικαλιστικά  στελέχη και βουλευτές της παρούσας κυβέρνησης, ενώ θα έπρεπε να είναι αδιάβλητος από οποιαδήποτε κομματική χροιά, μιας και εκφράζει τον πολιτισμό που γεννιέται από τους ελεύθερους πολίτες.

Ένας σύλλογος που αποτελείται από μια χούφτα απροσδιονυσους, επιλέγει και, χαιρεκακα, απορρίπτει σοβαρές προτάσεις που μπορούν να ανεβάσουν το πολιτιστικό επίπεδο της πόλης.

Ένας σύλλογος που ισχυρίζεται ότι προβάλλει όλους ή τους περισσότερους φορείς της πόλης ,ενώ προάγει τους λίγους –εκλεκτούς που οι ίδιοι τον διοικούν.

Ένας σύλλογος που <καπελώνει> τους υπόλοιπους συλλόγους και φορείς (με μακραίωνη ιστορία)στην Πτολεμαΐδα, όταν δημόσια δηλώνει -δια της γραμματέως του -ότι επιθυμεί να γίνει <ο Σύλλογος των Συλλόγων>.

Ένας σύλλογος που μου έστειλε την ίδια ημέρα που ξεκινούσαν οι εκδηλώσεις του ,την απόρριψη (λόγω μεγάλου κόστους )δύο πολύ ξεχωριστών προτάσεων.

Ένας σύλλογος που ψεύδεται ασυστόλως ότι δεν επαναλαμβάνει τις ίδιες παραστάσεις ενώ  η ίδια ακριβώς παράσταση επαναλαμβάνεται και πέρυσι και φέτος με συμμετοχή του ίδιου του αντιπροέδρου της.

Ένας  σύλλογος που ζητά να γιορτάσουμε έχοντας  αρκετά ευρώ στην τσέπη ,ξεχνώντας ότι ιδιωτικοί φορείς όπως το (πρώην Ωδείο Αφων Ματθαίου )νυν Εορδαϊκό διοργάνωσε στα 18 χρόνια λειτουργίας του πολλές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και με καλλιτέχνες υψηλών προδιαγραφών.

Και στον κ. Μουμουλίδη που διατυμπανίζει:» η πόλη γιορτάζει θα είμαστε όλοι εκεί» του απαντάμε: όχι κ. Μουμουλίδη δεν θα είμαστε εκεί. Θα είμαστε απέναντι, εκεί που μας τοποθετήσατε και θα κοιτάμε τα μέλη του συλλόγου σας, καθώς θα ψάχνουν έναν χώρο όσο και τον τρόπο, να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους.

Μετά από όλα αυτά, εμείς ως Εορδαϊκό  Ωδείο θα συνεχίσουμε, με τις δυνάμεις μας και τις ανησυχίες μας  για ένα πολιτισμό στην πόλη μας όπως της  αξίζει.  

Νίκος Ματθαίου

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΟΡΔΑΪΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ

Δρ. ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ Κ Μουσικολόγος

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 12:53