Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011 18:47

Η Ελλάδα δεν αλλάζει, ... βουλιάζει

voulifgkxxxxτου Κ. Παπαδημητρίου

Ζούμε πραγματικά ιστορικές στιγμές. Αντιλαμβανόμαστε όλοι πως οι μέρες που έρχονται θα είναι χειρότερες από αυτές που πέρασαν. Πλησιάζει μια ακόμη καταστροφή. Εμείς, ο λαός, αυτό που κάνουμε είναι να περιμένουμε. Περιμένουμε να βρούμε τον «πάτο».
Δεν πιστεύουμε πλέον κανέναν.

Οπαδοί κομμάτων πλέον δεν υπάρχουν.
Είναι νομίζω, η πρώτη φορά που οι απόψεις των ψηφοφόρων είναι τόσο κοντά η μια με την άλλη που δεν μπορείς να καταλάβεις αν ο συνομιλητής σου είναι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ , ΚΚΕ κλπ. Όλοι πιστεύουν πως πάμε για πτώχευση και ο δρόμος που μας επιβάλουν (!) δεν είναι ο σωστός. Πάμε ολοταχώς προς τον γκρεμό. Ή καλύτερα προς τον βυθό, μιας και ο υπουργός Οικονομίας είχε παραλληλίσει την χώρα με τον Τιτανικό .
Δικαιούμαστε να συνεχίσουμε τον παραλληλισμό:

Ο καπετάνιος είναι στη γέφυρα και απλά ... περιμένει (πρωθυπουργός).
Τα μέλη του πληρώματος , άλλοι φωνάζουν τον κόσμο να μην πανικοβάλλεται, άλλοι κλείνουν τις πόρτες από τις ζώνες της β' θέσης για να μπορέσουν να σωθούν πρώτοι αυτοί της ά θέσης και η ορχήστρα να παίζει μουσική σαν αν μη συμβαίνει τίποτα (κυβέρνηση).
Τα παραπλέοντα πλοία απλά περιμένουν ... (Ευρώπη)
Ο κόσμος πηδά στο κενό για να σωθεί (ανάληψη καταθέσεων).

Μετά ;
Από εδώ και πέρα δεν υπάρχει παραλληλισμός. Στην περίπτωση του Τιτανικού η ευθύνη ήταν του καπετάνιου. Στην περίπτωση της Ελλάδας την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν μεν οι «καπετάνιοι και το πλήρωμα», αλλά μερίδιο ευθύνης έχουν και οι επιβάτες.
Οι εμπειρογνώμονες μετά θα έχουν πολλή δουλειά. Θα πρέπει να συντάξουν λίστες και λίστες με τους υπεύθυνους. Μόνο που οι ευθύνες δεν θα μπορούν να αποδοθούν.
Αυτοί που θα επιζήσουν, απλά θα πληρώσουν τον λογαριασμό.

http://papantin.blogspot.com/2011/06/blog-post_14.html

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011 18:52