Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 19:35

Ο δήμος Κοζάνης και οι πολλές υποψηφιότητες | του Βασίλη Μαρκόπουλου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Πολλοί  οι ενδιαφερόμενοι για το Δημαρχιακό  θώκο στο Δημο  Κοζάνης εν όψει των αυτο-διοικητικών εκλογών του Μαϊου.

Εκλογές,  που θα διεξαχθούν για πρώτη φορά με το σύστη-μα της απλής αναλογικής  και  θα  δώσει τη δυνατότητα σε κάθε συνδυασμό να μπορεί  να  εκφρασθεί με συμβούλους στο Δημοτικό Συμβούλιο.Στις εκλογές αυτές είναι αρκετά δύσκο-λο , χωρίς να αποκλείεται , κάποιος συνδυασμός να αποσπάσει το 5Ο % πράγμα που σημαί-νει ότι οι υποψήφιοι  Δήμαρχοι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για συνθέσεις και  συνερ-γασίες με τους αντίπαλους συνδυασμούς.

  Οι επίδοξοι Δημαρχοι , μερικοι απόντες και χωρις ενδιαφέρον για πολλά χρόνια για τα δη-μοτικά ζητήματα της πόλης , ξαφνικά δείχνουν ζωηρό ενδιαφέρον και φυσικά ο καθένας για τους δικούς του λόγους , εξ  άλλου η φιλοδοξία του καθένα είναι θεμιτη. Οφείλουν να  κατ-ελθουν  στο δημοτικό στίβο με συγκεκριμμένα  και  ρεαλιστικά   προγράμματα και με θέση στο θέμα της μετεκλογικής συνεργασίας.Το εκλογικό σύστημα  βοηθάει στην αμβλυνση των στείρων και πολωτικών αντιθέσεων και μπορεί να συμβάλλει στη διεύρυνση  της  στελεχω-σης των συνδυασμών με ευρύτερης των στενα κομματικών συνθέσεις. Τόσο οι επικεφαλής , όσο και οι υποψήφιοι  συμβουλοι  , πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, δείχνο-ντας εμπρακτα το αναλογο ύφος και ήθος, γιατι από μόνο  του το εκλογικό σύστημα δε αρ-κεί για την ποιοτική αναβάθμιση του πολιτικού δημοτικού προσωπικού.

  Ιδού , λοιπόν , επίδοξοι Δήμαρχοι , αποδείξτε ότι παρακολουθείτε τους καιρούς και είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε ανάλογα

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 19:42