Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 07:29

Η Ήρεμη Δύναμη! |Του Γιώργου Τριανταφύλλου

Νιώθω εξαιρετικά χαρούμενος καθώς πολλοί από τους φίλους μου, καταφέρανε έπειτα από το μόχθο μιας ολόκληρης σχολικής χρονιάς να εισαχθούν σε μια απ΄ τις σχολές της αρεσκείας τους,

βέβαια θαρρώ πως το πιο σημαντικό είναι να εισαχθείς στη σχολή η οποία θα σε βοηθήσει να βαδίσεις το ονειρό σου!

Μου αρέσει πολύ να γράφω άρθρα, νιώθω ότι καταθέτω κομμάτια της καθημερινότητας μου σε κάθε ένα απ’ αυτά, πιστεύω όμως ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να γράφω μόνο όταν έχω να πω κάτι στο κόσμο, το οποίο όντως με απασχολεί, διότι αυτός που γράφει μόνο και μόνο για τη προβολή του, δεν μπορεί να έχει την έμπνευση να γράψει κάτι ουσιώδες!

Η Μάνα μου η οποία με μόχθο μεγάλωσε 4 παιδιά και με προσπάθεια κατάφερε να τους δώσει όλα όσα θέλανε, καθώς ήταν άνεργη πέρσι επέλεξε να πάει σχολείο για να περνάει εποικοδομητικά το χρόνο της.  Χωρίς ταμπού , χωρίς να τη νοιάζει αν κάποιος τη σχολιάσει διότι έκανε αυτό που αγαπούσε! Και αυτό έμαθε και σε μένα, να κάνω ότι αγαπώ αρκεί να είμαι αξιοπρεπής.

Καθώς πήρε όλα όσα ήθελε από το σχολείο έβαλε το στόχο των Πανελληνίων, στα 44 της χρόνια, μια απλή καθημερινή Ελληνίδα μάνα, έκανε απλά αυτό που ήθελε η καρδιά της! Και επειδή το ήθελε πραγματικά και το αγαπούσε κατάφερε να γράψει 19.128 χιλιάδες μόρια!

Είμαι πολύ περήφανος για αυτό που κατάφερε, γιατί έδειξε ότι ο κάθε άνθρωπος αξίζει και μπορεί να κάνει κάτι το ξεχωριστό, η μάνα μου η οποία με έβλεπε να επιδιώκω την αναγνώριση  μου στην αρθρογραφία και ήταν κρυμμένη πάντα απ΄τα φώτα, είμαι ακόμα πιο περήφανος όμως γιατί κράτησε το χαρακτήρα της και την αξιοπρέπεια της χωρίς να θελήσει να πέσουν τα φώτα πάνω της μετά απ’ αυτό της το κατόρθωμα! Μεγαλύτερη σημασία είχε για αυτήν η χαρά των παιδιών της, χωρίς να επιδιώξει ούτε στιγμή μετά από δεκάδες καλέσματα μεγαλοκαναλιών να προχωρήσει στην οποιαδήποτε δήλωση.

Όπως φάνηκε τελικά, κερδίζει αυτός που είναι προσηλωμένος στο στόχο του και όχι αυτός ο οποίος κυνηγάει τη δόξα. Δεκάδες άνθρωποι εκεί έξω παλεύουν για τη σημασία των ανθρώπων προς το πρόσωπο τους, κάνουν φόνους, καταστροφές , φωνάζουν, η μάνα μου όμως αποδείχτηκε τόσο γεμάτη και με πίστη στον εαυτό της σαν που δεν την ένοιαξε ποτέ η αναγνώριση των άλλων!

Ελπίζω ο κάθε άνθρωπος να βρεί την εσωτερική του ευτυχία !

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 07:31