Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011 14:27

Το ζήτημα της υγείας δεν είναι Κοζάνη- Εορδαϊκός

axonikosτου Ζήση Πιτσιάβα απο το kozanimedia.gr

Ωραία. Ο Υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος έκανε λάθος σύμφωνα με τους Εορδαίους (και ίσως σύμφωνα με την πλειοψηφία των Δυτικομακεδόνων). Ποιος έδωσε όμως το δικαίωμα σε υπεύθυνα πολιτικά πρόσωπα να αναγάγουν το θέμα σε μια νέα αντιπαράθεση τοπικιστικού χαρακτήρα βγαλμένη από το παρελθόν και τα αλησμόνητα ντέρμπι Κοζάνη- Εορδαϊκός;;;

Και όσο εκείνα τα ωραία ντέρμπι μας λείπουν, σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να αναβιώσουμε μια ανούσια κόντρα μεταξύ δύο πόλεων, που απλά συντηρείται από αυτούς που από έλλειψη επιχειρημάτων τοποθετούν το θέμα σε αυτή του τη διάσταση.

Άκουσα δυστυχώς ακόμα και ΜΜΕ της περιοχής να μιλάνε για «χαμόγελα στην Κοζάνη και εκνευρισμό στην Πτολεμαΐδα» παρουσιάζοντας μια κατάσταση «πολέμου» που ο νικητής πανηγύριζε για τα λάφυρα και ο ηττημένος απλώς ετοίμαζε την αντεπίθεση. Και όσο και αν τα ΜΜΕ έχουν συνηθίσει τις υπερβολές, επειδή έτσι πιθανόν τους/μας συμφέρει, αυτό δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση για ανθρώπους που έχουν στα χέρια τους εξουσία.

Για το δημοτικό συμβούλιο Πτολεμαΐδας τα έχω ξαναπεί. Υπάρχει κόσμος εκεί που και πριν λίγους μήνες έκανε λόγο για «υποχωρήσεις που θα ευνοούν την Κοζάνη», ενώ χθες ακούστηκαν ακόμα και εκφράσεις περί «ιμπεριαλιστών Κοζανιτών». Αυτές οι φωνές προσφάτως έχουν παρασύρει και τις πιο ψύχραιμες φωνές που δικαιολογημένα μεν να διαμαρτύρονται αλλά έχουν προσχωρήσει στην τακτική του ανένταχτου πολέμου εναντίον των απέναντι.

Σαφώς και υπεύθυνος της κατάστασης είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος με τις αποφάσεις του, καθώς δε συνυπολόγισε αρκετά από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του «Μποδοσάκειου» αλλά περισσότερο υπεύθυνοι μιας κακής νοοτροπίας που συντηρείται αναιτίως στην Πτολεμαΐδα είναι άνθρωποι που στον ξύπνιο τους και τον ύπνο τους βλέπουν δράκους και μάγισσες.

Αν η ουσία για κάποιους είναι η έδρα του Νοσοκομείου, προτείνω εδώ και τώρα στο πολιτικό προσωπικό της περιοχής να παρέμβει ώστε να δοθεί λύση σε αυτό το ζήτημα. Με πρώτο και καλύτερο αυτόν που όλοι φωτογραφίζουν αλλά δεν τολμούν να πουν(πλην ελαχίστων περιπτώσεων). Τον Πάρι Κουκουλόπουλο.

Αγαπητέ Υφυπουργέ για πολλούς και διάφορους λόγους οφείλετε να τοποθετηθείτε και ενδεχομένως να παρέμβετε στον προσωπικό σας φίλο(;) Ανδρέα Λοβέρδο. Όχι, επειδή απαραιτήτως πρέπει, αλλά για να σταματήσουν κάποιοι να υποδαυλίζουν τη σύγκρουση Κοζάνης- Εορδαίας σε εποχή που θεωρητικά λειτουργούμε με περιφερειακή συνείδηση. Όσο για το αν θα στεναχωρήσετε τους άλλους φίλους σας, Μαλούτα και λοιπούς, νομίζω πως το ξέρετε καλύτερα από μένα. Η αντίδρασή τους θα περιοριστεί σε μια ανακοίνωση και αν. Υπάρχουν πιο ουσιαστικά ζητήματα για τον τομέα της υγείας στην περιοχή από μια έδρα διοίκησης

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011 14:36