Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 16:33

Από συνοδοιπόρος πολέμιος...προς τι τόσο μένος κύριε Β.Π.Κ..!

Από συνοδοιπόρος πολέμιος...προς τι τόσο μένος κύριε Β Π Κ..!
Πριν ένα μήνα περίπου συγκλόνισε το Πανελλήνιο
η θλιβερή είδηση για το κάψιμο των βιβλίων του πολυτάλαντου και πολυγραφότατου Εθνικου συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά από φανατικούς αντιεμβολιαστές που θύμιζε ναζιστικες σκηνές από τη δεκαετία του 1930..! Μη θεωρηθεί βέβαια ότι , με τα γραφόμενα μου που ακολουθούν, ταυτίζω τα αμέσως ή εμμέσως πλην σαφώς αναφερόμενα πρόσωπα , με τους προαναφερθέντες αντιεμβολιστες-αυτόκλητους προστάτες του Συντάγματος και τις φασιστικές τους πρακτικές ..!
ΟΜΩΣ: Μου προκάλεσε θλίψη και απαγοήτευση η χθεσινή ανάρτηση του Β Π Κ στο διαδίκτυο που σχετίζεται με το ενδεχόμενο κλείσιμο της ΑΥΓΗΣ , καθώς και κάποια αβασάνιστα σχόλια , τα οποία κάποιους μας προσβάλουν απ ευθείας και μας υποτιμούν δημόσια και απρόσμενα χωρίς κανένα λόγο και αφορμή.
Αγαπητοί , αρθρογράφε και σχολιαστές · προσέξτε λίγο και μην πατάτε με τόσο αναχρονιστικό μένος τη δημόσια γραφίδα σας , γιατί στρέφεται και εναντίον σας , διαγράφοντας το ίδιο το παρελθόν σας ή κατα το μεγαλύτερο μέρος... Ειλικρινά διάβασα με έκπληξη και δε μπόρεσα να εξηγήσω την απροκάλυπτη επιθετική σας έχθρα κατα του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς · Της Ανανεωτικής Αριστεράς που μαζί με τους ανθρώπους της για μεγάλο διάστημα του δημόσιου και προσωπικού σας βίου είσασταν συνοδοιπόροι και σας στήριξαν σε βασικές σας επιλογές και αντιμετωπίσατε μαζί νίκες και ήττες -ευχάριστες και δύσκολες στιγμές.!!!
Έτσι κι αλλοιώς η εξέλιξη της τεχνολογίας στον τομέα της πληροφορίας, μας οδήγησε τους περισσότερους στον ηλεκτρονικό τύπο ανάγνωσης των εφημερίδων κ.α.μέσων , πολλούς δε δυστυχώς και στο διάβασμα βιβλίων..! Είναι γνωστό βέβαια και μην κρυβόμαστε, ότι σχεδόν όλες οι εφημερίδες περνούν κρίση και για να κρατήσουν ψηλά το τιράζ τους στην πλειοψηφια τους διαφημίζουν και προσφέρουν παράλληλες εκδόσεις ή παντός είδους δωρα... Απ αυτή την άποψη ίσως η Αυγή να έχει και τους πιο ουσιαστικούς αναγνώστες παρά το μικρό της τιραζ , που με μια ιδιότυπη «κακή ζήλια» την ειρωνεύεται ο ΒΠΚ συγκρίνοντάς την με το περιοδικό του , εντελώς άστοχα και με άμετρη ως συνήθως , σχεδόν καθημερινή προσωπική έπαρση...
Είναι κρίμα όμως δημοκρατικοί πολίτες που λογίζονται μάλιστα και ως άνθρωποι του πνεύματος , να παρασύρονται και να επιχαίρουν , όταν ίσως πρόκειται να κλείσει μια εφημερίδα ... Όσες ενστάσεις κι αν έχουν είναι λυπηρό να αφορίζουν την εφημερίδα Αυγή, μαζί και τους λίγους έστω αναγνώστες της με τα πιστεύω τους, με τον πιο ατυχή τρόπο, που μοιάζει σαν να βιάζονται να ριχτεί στην πυρά για να καεί..!
ΚΟΖΑΝΗ 14/1/2022 Γιώργος Μητλιάγκας του Ιωάννη
 
Η ανάρτηση του Β. Kαραγιάννη στο fb
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 16:57