Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 20 Μαϊος 2023 15:24

Προς Ναυτιλομένους | ΤΟΥ Βασίλη Μαρκόπουλου

Πλέουμε σε μια απέραντη θάλασσα προεκλογικού κλίματος και ήδη βρισκόμαστε στο τέλος του ταξιδιού. Μια θάλασσα γεμάτη από αλήθειες , αναλήθειες , σκόπιμες και μη , παραποιήσεις , διαστρεβλώσεις ,

με στόχο την λαϊκή ψήφο κάθε ναυτιλόμενου κι όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ναυτιλόμενοι  μέχρι να καταλήξουμε στην επιλογή της 21η Μαϊου.

 Ο κάθε ναυτιλόμενος έχει τη δική του πυξίδα και οδεύει όπου επιτάσσει το δικό του συμφέρον και το δικό του πιστεύω. Πιστεύω όμως κόντρα στο συμφέρον του το ατομικό , κοινωνικό , ταξικό , είναι στην καλύτερη περίπτωση αφέλεια και στη χειρότερη παραλογισμός.

  Η συντριπτική πλειοψηφία θέλει Υγεία , Παιδεία , Δικαιοσύνη , για τους πολλούς κι όχι για τους λίγους , κοινωνικά αγαθά , προσιτά στον εργάτη , τον αγρότη , τον υπάλληλο , τον επαγγελματία , το συνταξιούχο.

  Η συντριπτική πλειοψηφία θέλει αντικειμενική ενημέρωση , τήρηση των νόμων , των θεσμών κρατικών και μη , σεβασμό στον πολίτη , προάσπιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων.

  Η συντριπτική πλειοψηφία θέλει ειρήνη , κοινωνική πρόοδο , ανάπτυξη προς όφελος της Χώρας και των πολιτών. Θέλει πάταξη της ακρίβειας στην ενέργεια , στα τρόφιμα  , στα ενοίκια , μισθούς ικανοποιητικούς , εργασιακά δικαιώματα σεβαστά από την εργοδοσία , πάταξη της αισχροκέρδειας κρατικής και ιδιωτικής.

  Η συντριπτική πλειοψηφία θέλει να κυβερνηθεί από μια Κυβέρνηση που να τη στηρίζει η  συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων κι όχι τα δεκανίκια του κάθε εκλογικού νόμου που μετατρέπει τις μειοψηφίες στο εκλογικό σώμα σε πλειοψηφίες στη Βουλή και μάλιστα αυτοδύναμες .

Η συντριπτική πλειοψηφία έχει εμπειρία , γνώση , σκέψη , θέληση , να κάνει τη μελλοντική της επιλογή , με βάση αυτό που τη συμφέρει , πέρα απο προκαταλήψεις , ταμπού και εγωϊσμούς. Αρκεί η πυξίδα που κρατά ο καθένας να του δείξει έγκαιρα και σωστά την Ανατολή της 21ης Μαϊου, Να κλείσει μάτια και αυτιά στους ‘’ Δαναούς και δώρα φέροντας ‘’ που φορούν τα κουστούμια με τις γραβάτες , υποσχόμενοι στη νέα τετραετία ‘’φρούδες ελπίδες ‘’ αφού έπραξαν τα αντίθετα  στην απερχόμενη διακυβέρνηση , φτωχοποιώντας τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας , μοιράζοντας τον πλούτο της Χώρας σε μια μικρή ομάδα οικονομικών ολιγαρχών.

  Ναυτιλόμενε  Αναποφάσιστε 

  Μη περιμένεις την επιφοίτηση της τελευταίας στιγμής. Με το ψηφοδέλτιο πυξίδα στο χέρι σου :

Βάλε το χέρι στη τσέπη σου , θυμήσου το ‘’ κουτόχρορτο ‘’ των ΜΜΕ της τετραετίας , μη σε τρομάζει ο μπαμπούλας της σταθερότητας ( αυτοί που τον επισείουν είναι οι πλέον ασταθείς και εφήμεροι ) , 

Νέε Ψηφοφόρε 

Κοίτα το απέραντο γαλάζιο , το λαμπερό ήλιο , δες την ελπίδα στη ζωή σου και μη της κλείνεις την πόρτα , διώξε τη μαυρίλα κι άφησε να μπεί το άπλετο φώς , να είσαι στην επόμενη μέρα 

ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΉΣ  , ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ.