Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011 17:29

ΕΝΤΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΟΛΙΑ ΣΚΙΑΧΤΡΟ

ramidisτου Μιχάλη Ραμπίδη*
Όταν Μέρκελ (Γερμανία), Σαρκοζί (Γαλλία), Λαγκάρτ (ΔΝΤ) & Νταλάρα (τραπεζίτες) πανηγυρίζουν για μια απόφαση που πήραν και αφορά το μέλλον της Ελλάδας, τότε σίγουρα κάτι μας κρύβουν. Εμφανής στόχος η ομηρία της Ελλάδας και η μεταμόρφωσή της σε ''μπαμπούλα'' για τους λαούς της Ν. Ευρώπης.
Όταν η επιστροφή της κ Μέρκελ

στην Γερμανία, μετά την προχθεσινή απόφαση συνόδου των Βρυξελλών (26-10-11) παίρνει διθυραμβικές διακομματικές διαστάσεις εθνικής νίκης, τότε κάτι άλλο συμβαίνει.
Όταν παρά τις μεγάλες απώλειες των Γαλλικών τραπεζών από το κούρεμα ο κ Σαρκοζί και οι συνεργάτες του προβάλουν και προπαγανδίζουν στη Γαλλία ως επιτυχία την ίδια συμφωνία, μια ομίχλη τη σκεπάζει.
Όταν αμέσως μετά τη συμφωνία η κ Λαγκάρτ ανακοινώνει την έγκριση της 6ης δόσεις του δανείου από το ΔΝΤ προς την Ελλάδα, τότε κάτι μας διαφεύγει.
Όταν οι ωσεί παρόντες των Βρυξελλών Γ. Παπανδρέου και Ε. Βενιζέλος επαίρονται για μια συμφωνία που η οικονομική της προοπτική είναι να μας μειώσει το χρέος το 2020 στο 120% καθιστώντας το βιώσιμο, δηλαδή σε ποσοστά 2009 της τρισκατάρατης κυβερνήσεως Κ. Καραμανλή, κάποιο λάκκο έχει η φάβα.
Σήμερα 28-10-2011 μαζί με το ιστορικό ΟΧΙ του 1940 γιορτάζουμε το μεγάλο ΝΑΙ της ελεγχόμενης χρεοκοπίας της Ελλάδας, χάριν της οποίας θα συρθούμε σ' έναν μακρύ, αργό & βασανιστικό οικονομικό θάνατο από την πλέον ταπεινωτική και μειωτική για τον τόπο κυβέρνηση του Γ. Α. Παπανδρέου. Μέχρις ότου οι δανειστές μας πάρουν ότι μπορούν έναντι του χρέους, διατηρώντας τον απόλυτο έλεγχο, με τις πιθανότητες για ανάκαμψη να είναι μηδαμινές, θα χάσουμε τα πάντα.
Παρακολουθώντας από το φουαγιέ ο Γ. Παπανδρέου και η συνοδεία του, τις πολύωρες διαπραγματεύσεις για την Ελλάδα, ως παραλήπτης και εκτελεστής της απόφασή τους, για ελεγχόμενη χρεοκοπία κατά 50% μεταμόρφωσε την κόλαση που εξόρκιζε επί δυο χρόνια στο σημερινό παράδεισο. Πως θα μειωθεί όμως το δημόσιο χρέος όταν το ''κούρεμα'' είναι 100 δις € και το νέο δάνειο 130 δις €; Μας αποκρύπτει επιμελώς ο ΓΑΠ ότι το νέο μνημόνιο που θ' ακολουθήσει θα περιλαμβάνει νέα περιοριστικά μέτρα, φορολογικές επιβαρύνσεις, ασφαλιστικές μεταρρυθμίσεις κ.α. δεινά.
Ο κ Ε. Βενιζέλος ενθυμούμενος το άρθρο 28 του συντάγματος ονειρεύεται 180 πρόθυμους στη βουλή. Στο τέλος όμως θα είναι ικανοποιημένος και με απλή πλειοψηφία επί των παρόντων, αρκεί ν' αποδείξει τη συνέπειά του στα . Αυτός που παίζει στα δάκτυλά του τον ''Μπαμπινιώτη'' ερμηνεύει την εποπτεία της χώρας μας ως πατριωτική πράξη και ένα νέο αντιλαϊκό συμβόλαιο, ως ευκαιρία.
Παπανδρέου & Βενιζέλος βίαια τον περήφανο Έλληνα ΤΣΟΛΙΑ σε ανεπιθύμητο ''σκιάχτρο'' για τους αγρούς .... της Νότιας Ευρώπης.
Με συνοπτικές και αυταρχικές διαδικασίες το Ευρωπαϊκό διευθυντήριο στοχεύει στο ελκυστικό Κινέζικο μοντέλο ανταγωνιστικότητας & ανάπτυξης, αποβλέποντας παράλληλα σε γενναία υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων της ηπείρου του πολιτισμού, όμοιο αλλά αντίστροφης φοράς αυτής των Ασιατών.
Ο Γολγοθάς είναι ο επόμενος αγώνας δρόμου και μάλιστα μαραθώνιος, για τους Έλληνες. Μας οδηγούν με τυραννική εποπτεία στην ίδια πορεία, μ' ένα τεράστιο υπόλοιπο χρέους, και με την ίδια ακριβώς αποτυχημένη πολιτική. Μας επιβάλουν την απόλυτη καταστροφή.
Για όλα αυτά τα πολιτικά κατορθώματα, αυτόκλητοι εθνοσωτήρες, δημοκράτες, εκφραστές της λαϊκής βούλησης και υπερασπιστές του εθνικού συμφέροντος, πρόθυμοι να ξαναψηφίσετε, αν τολμάτε πρώτα ζητήστε την γνώμη των ψηφοφόρων σας. Φοβάστε; Καλά κάνετε, αλλά μέχρι πότε;

 

είναι πρώην μέλος του ΓΣ ΓΣΕΕ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011 17:33