Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 04 Μαϊος 2010 09:47

ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ – ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ

Ακούω ότι ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Αθανασιάδης δήλωσε ότι θα παραιτηθεί αν δεν γίνει έδρα η Σιάτιστα!!! Αυτό δεν νομίζετε ότι είναι πολύ μεγάλο θράσος; Ξεχνάει πολύ εύκολα φαίνεται ότι είναι βουλευτής όλου του νομού και, ότι εκεί που είναι, εμείς (όλοι) τον στείλαμε. Δηλώνουμε λοιπόν κύριε βουλευτά ότι απ αυτή τη στιγμή σε ξεχνάμε κι εμείς. Να το θυμάσαι αυτό!!!!
Θα διαγραφείτε από τη συνείδηση και τις καρδιές των αγνών κατοίκων της περιοχής κύριε Αλέκο μας! Και θα γίνει πολύ σύντομα και σκληρά!
Διαγράφω από φίλους μου και από την μνήμη μου όλους εκείνους που αγνοώντας τις δεσμεύσεις τους για αντικειμενικότητα βγήκαν και δήλωσαν συμπαράσταση στην Σιάτιστα . Σε μία διαφορά δηλαδή τοπικού χαρακτήρα. Αποδεικνύουν ότι τους ενδιαφέρουν μόνο τα .... ίδια οφέλη!!!! Και αρχίζω από Αθανασιάδη, Κουκουλόπουλο, ....και έχει και συνέχεια!!!!!!
Από πληροφορίες που έχω ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Κοζάνης κ. Κασαπίδης Γιώργος διαψεύδει ότι τηλεφώνησε στους διαδηλωτές Σιατιστινούς και ότι τους δήλωσε συμπαράσταση!!!! Αν είναι έτσι αποσύρω τη χθεσινή μου δήλωση ως προς το πρόσωπό του.

Γιώργος  Αμπατζίδης

Αντιδήμαρχος του Δήμου Νεάπολης

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Μαϊος 2010 09:49