Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011 12:07

Στηρίζουμε την τοπική μας αγορά,στηρίζουμε στην κρίση τον τόπο μας

papadopoylosm2Του Μιχάλη Παπαδόπουλου

Δυστυχώς σήμερα, περισσότερο από άλλοτε, η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών της Δυτικής Μακεδονίας, έχει μειωθεί στο ελάχιστο, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και των σκληρών και βάναυσων φορολογικών μέτρων, τη μείωση των συντάξεων και των μισθών.

Η όλη κατάσταση σε συνδυασμό με το τεράστιο ποσοστό ανεργίας, έχουν στραγγαλίσει στην κυριολεξία την τοπική αγορά, με αποτέλεσμα χιλιάδες επιχειρήσεις και καταστήματα να έχουν κλείσει, αλλά και καθημερινά να βλέπουμε την απειλή νέων λουκέτων.

 

Η τοπική μας αγορά, στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από την ποικιλία και την ποιότητα των αντιστοίχων μεγάλων γειτονικών πόλεων.
Είναι προς τιμή των Εμπορικών Συλλόγων οι οποίοι με τις συνεχείς προσπάθειές τους έχουν φροντίσει για επάρκεια αγαθών και προϊόντων, με εξαιρετική ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές, χάνοντας πολλές φορές από το κέρδος τους.

Καλώ όλους τους συμπολίτες μας:
• Να κάνουν τις αγορές τους, όσο μικρές ή μεγάλες κι αν είναι, από την τοπική μας αγορά
• Να στηρίξουν το γείτονα, το φίλο, το συντοπίτη έμπορο – παραγωγό
• Να αντισταθούν σε ευκαιριακές προσφορές πολυκαταστημάτων που πολλές φορές είναι παραπλανητικές.

Ας μην ξεχνάμε ότι, στηρίζοντας την τοπική μας αγορά, στηρίζουμε τον τόπο μας, διασφαλίζουμε τη συνέχεια, το μέλλον των παιδιών μας ΟΧΙ μόνο την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011 13:36