Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2011 07:32

ΓΕΝΟΠ: ΩΡΑ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ - ΕΥΘΥΝΗΣ

ramidisτου Μιχάλη Ραμπίδη

Την Τετάρτη 30-11-2011 στα δικαστήρια της Ευελπίδων σύρθηκαν σε δίκη οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.
Διαισθάνομαι δυστυχώς ότι η σημερινή αγανάκτηση του κόσμου, σε συνδυασμό με τον Γκαιμπελισμό της εξουσίας και των μέσων που την υπηρετούν, κατά των συνδικάτων,

κάνει κάποιους με τη σκέψη της φυλάκισής τους.
Αγαπητοί τ. συνάδελφοι της ΔΕΗ – απόμαχοι συνταξιούχοι της Επιχείρησης
Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ και τα' άλλα στελέχη δικάζονται  για συνδικαλιστική δράση, αυτό δεν θα το ξεχάσει κανείς.
Ο αγώνας της Ομοσπονδίας είναι εντελώς κοινωνικός και καθόλου συντεχνιακός. Αφορά ΟΛΟΥΣ.
Τη μοναδική οργάνωση που σηκώνει κεφάλι, για λόγους (αυτής του αποφασίζουμε και διατάσσουμε), θέλουν να την κατεδαφίσουν. Στοχεύουν καθαρά στο επόμενο βήμα του σε σχέση με την περιουσία της ΔΕΗ δηλ. του Ελληνικού λαού.
Μαζί με τη ΓΕΝΟΠ θέλουν να τσακίσουν κάθε φωνή αντίστασης, απέναντι στις αποφάσεις και στις ενέργειές τους για την καταλήστευση του Έλληνα και του πλούτου της χώρας μας.
Οι αυριανοί δικαστές πρέπει να είναι αυτονόητα δίκαιοι-ανεπηρέαστοι-αδέκαστοι, στη λήψη απόφασης οδηγό των εξελίξεων.
Η πολιτική εξουσία, οι σκεπτόμενοι πολιτικοί μας, πρέπει να προβληματιστούν ότι αυτός ο δρόμος, αυτή η μεγάλη κατηφόρα, οδηγεί σε αδιέξοδα χωρίς επιστροφή.
Η Δ/ση της ΔΕΗ οφείλει να θυμηθεί ότι πρέπει να παραδώσει, όπως παρέλαβε ΔΕΗ και στους επόμενους, αυτό είναι το χρέος της, γι' αυτό ορκιζόταν ο κ Ζερβός.
Οι υφέρποντες χαμαιλέοντες που αντλούν πάντα τη δύναμή τους από τον εκάστοτε δυνατό ευκαιριακό περίγυρό τους, δεν θα βρίσκουν αυτιά να ψιθυρίσουν και ''ακάλυπτο'' να ρίξουν το δηλητήριό τους.
Οι χαιρέκακοι θα απολέσουν κάθε ελπίδα στο μέλλον να πανηγυρίσουν με ήττες, σε αγώνες που ποτέ δεν δίνουν.
Τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΓΕΝΟΠ και των σωματείων της ΔΕΗ ανεξάρτητα σε τι αύριο ξεχνούν-συντάσσονται-στοιχίζονται-αγωνίζονται για τον κοινό αγώνα.
Η Ομοσπονδία και τα σωματεία συνταξιούχων συμπαρίστανται με κάθε τρόπο σ' αυτούς που είχαν το θάρρος να αντισταθούν, για να μην κοπεί το ρεύμα στους φτωχούς και ανήμπορους.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ είναι το τελευταίο συνδικαλιστικό μετερίζι που απέμεινε απέναντι σ' αυτή τη λαίλαπα που αρρωσταίνει και οδηγεί στον αργό και σίγουρο θάνατο τους Έλληνες και την Ελλάδα, προέχει ο συναγώνας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011 22:46