Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011 11:26

Αντίο Τατιάνα

monaxiadendroτου Κώστα Βόμβα*
Είναι 9 +10 στο σπίτι κάθομαι και παίρνω τηλέφωνα στους συνεργάτες μας αιμοπεταλιοδότες (6 τον αριθμό) για να τους αναγγείλω..... την αναβολή της υποχρέωσης που ανέλαβαν να δώσουν αιμοπετάλια για την Τατιάνα, το κορίτσι που έδωσε τη μάχη με περίσσιο θάρρος για πάνω από δυόμιση χρόνια τώρα, με την νόσο που τελικά την νίκησε.

Ώρα καλή Τατιάνα μας έδωσες και λάβαμε το μήνυμα από εσένα, την μαμά σου, τον μπαμπά σου, που δεν λύγησαν, δεν κουράστηκαν, δεν απελπίστηκαν, ούτε μια στιγμή να τρέχουν, ακόμα και στην Γερμανία σε πήγαν για να σε δουν να χαμογελάς ξανά.
Τατιάνα ώρα καλή..... αν και από την Πέμπτη που μας πέρασε μας έκανες να πάρουν φωτιά τα πόδια μας, τα τηλέφωνα, για να μαζέψουμε τους Ο+ όπως τους λέμε, να δώσουν δήγμα στο Μαμάτσειο, στο Μποδοσάκειο, και στο Νοσοκομείο Φλώρινας ώστε να είναι έτοιμοι να δώσουν αιμοπετάλια όποτε μας καλέσουν οι γιατροί του Ιπποκράτειου, ενεργοποιήσαμε ακόμα και τους Φίλους συνεργάτες από το Λιμενικό Θεσσαλονίκης, που τόσες φορές μας στάθηκαν, για την όποια αδυναμία εμείς είχαμε, λόγο έλλειψης αντιδραστήρων, αδυναμίας μας για να δώσουμε λόγο ίωσης, η δεν μας έδωσε άδεια το aimodologoαφεντικό μας, η δεν είχαμε όχημα η βενζίνη να μετακινηθούμε, η τα χιόνια και η παγωνιά μας ανάγκαζαν να ξεκινάμε 3 ώρες νωρίτερα για να είμαστε εκεί στην ώρα μας και τόσα πολλά που αν μας άκουγαν οι πάνω από εμάς, αυτοί που κυβερνούν τον τόπο και κάθε φορά μας λεν μπράβο για το έργο που παράγουμε, αν ΑΥΤΟΙ μας άκουγαν και έφερναν ένα μηχάνημα αιμοπεταλιαφαίρεσης εδώ στην Κοζάνη η στην Πτολεμαΐδα, πόσο θα μπορούσε να βοηθήσει εμάς αλλά και τους πάσχοντες, που μόνο κάπου κάπου μας θυμούνται ενώ μετά το κάθε περιστατικό μας ξεχνάν και κλείνουν οι υπολειτουργούν τα περιφερειακά Νοσοκομεία κάνοντας ποιο δύσκολα τα πράγματα για εμάς όλους που ζούμε στην επαρχία..
ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑΤΙΑΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ. Εμείς θα νικήσουμε στο τέλος
Με πόνο ψυχής γράφω για να πάρω κουράγιο αφού αύριο έχουμε κι άλλο δρόμο.......

είναι Αντιπρόεδρος ΣΕΑ (εθελοντές αιμοδοτες) Κοζάνης*

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011 11:35