Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011 18:19

Να φύγετε, να πάτε απ’ αλλού !! Με αφορμή το πρόσφατο χιονιά

xionia_diodiaτου Κώστα Παπαδημητρίου

Εάν παρακολουθήσουμε τις δηλώσεις ορισμένων «υπευθύνων» (από την μεριά Δήμου, Περιφέρειας) θα μας έρθει στο μυαλό μας, η πιο γνωστή παιδική φράση: «Δεν φταίω εγώ ... ο άλλος ξεκίνησε».
Στην προκειμένη περίπτωση ..

επειδή όλοι ψηλοφοβούνται τον «άλλο», φταίνε τα ανεμοσούρια και οι οδηγοί που δεν είχαν αλυσίδες και χιονολάστιχα !
Αναρωτιέμαι : Τα ανεμοσούρια υπήρχαν πάντα και θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν. Το ίδιο και με την κίνηση στην Εγνατία. Γιατί στα διόδια να μη βάζουμε τους οδηγούς να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση πως έχουν λάβει γνώση για το εάν χιονίσει και δεν έχουν αλυσίδες, θα τιμωρηθούν μένοντας για τουλάχιστον 15 ώρες στο αυτοκίνητό τους μέσα στο κρύο χωρίς νερό και φαγητό ?
Όταν στις απόκριες ζητάμε από τους «άχρηστους» οδηγούς να επισκεφθούν τον τόπο μας, να τους προειδοποιούμε πρώτα. Μπορεί και να διανυκτερεύσουν στο ... δρόμο.
Και με την ευκαιρία: Συγχαρητήρια στην Εγνατία Α.Ε.. Εισπράττει διόδια από τους οδηγούς που ή ταλαιπωρηθήκαν ή θα ταλαιπωρηθούν για τουλάχιστον ένα δωδεκάωρο από τις υπηρεσίες της !. Και οι εργαζόμενοι στα διόδια ... απλήρωτοι επι μήνες.
Συγχαρητήρια και σ' όλα τα στελέχη της κρατικής μηχανής. Μας θυμίζουν πως μερικά πράγματα δύσκολα θα αλλάξουν στον τόπο μας !!!

http://papantin.blogspot.com

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Μαϊος 2013 21:14