Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011 15:02

Περί υποψηφιοτήτων | της Άννας Νανοπούλου

η Άννα ΝανοπούλουΕπειδή πολλά διαβάζουμε και ακούμε εδώ και καιρό για τις υποψηφιότητες γενικώς και ειδικώτερα στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , (πολλά από τα οποία με αφορούν και προσωπικά, όπως είναι άλλωστε έλογο) αισθάνομαι την ανάγκη να διερμηνεύσω αυτά που οι συμπολίτες μας στην πλειοψηφία τους σκέπτονται στην συγκεκριμένη πολιτική και βεβαίως οικονομική συγκυρία:

Κατ' αρχάς η ονοματολογία δεν λύνει το πρόβλημα της πλήρους αναξιοπιστίας και ανυποληψίας στην οποία έχει περιπέσει με ευθύνες βαριές και με ονοματεπώνυμο , το πολιτικό μας σύστημα.

Σίγουρα η πολιτική ασκείται και εφαρμόζεται από πρόσωπα αλλά ακόμη και οι δυστυχώς ελάχιστοι (κατά την προσωπική μου άποψη) ικανοί και πρόθυμοι που μπορεί να βρει κανείς αναζητώντας στο ευρύ φάσμα των κομμάτων, δεν μπορούν να φέρουν την άνοιξη, διότι εντάσσονται σ' ένα σαθρό , προβληματικό και αναποτελεσματικό τρόπο λειτουργίας των ελληνικών πολιτικών κομμάτων και μάλιστα των δύο κομμάτων εξουσίας , όπως τουλάχιστον λειτούργησαν μέχρι τώρα.

Με λίγα λόγια ο πολίτης υπό το βάρος της οικονομικής πίεσης και της ανελέητης φοροδυνάστευσης που αντιμετωπίζει καθημερινά πιστεύω ότι ελάχιστα ενδιαφέρεται για το ποιος ή ποια θα πλαισιώσει το τάδε ή το δείνα ψηφοδέλτιο.

Η εποχή της «νεολαγνείας» των μοντέλων , της επικοινωνιακής φούσκας ή των «σωτήρων», ότι ανήκει στο παρελθόν. Τα κόμματα στην Ελλάδα δυστυχώς εξακολουθούν να αναζητούν ψηφοσυλλέκτες, αλλά ο λαός αναζητά και πρέπει να αναζητά επιτέλους ικανούς στην πράξη και όχι στην θεωρία πολιτικούς «με ένσημα» και εγγυήσεις» ότι θα παλέψουν και θα μπορούν στο νέο απαιτητικότατο τοπίο.

Εξάλλου είναι κατανοητό το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, αλλά καταδικαστέα η νοοτροπία να χρήζονται καθαρά στο επικοινωνιακό επίπεδο οι υποψήφιοι και εννοώ ότι η συντριπτική πλειοψηφία όλων όσων φούσκωναν τα media και εμφάνιζαν ως «αστέρες» απέτυχαν στην πράξη και όταν κλήθηκαν στα δύσκολα και μάλιστα παταγωδώς.

Σ' ότι με αφορά προσωπικά θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλους όσους με τιμούν και με καλούν να συμμετέχω στα ψηφοδέλτια των κομμάτων τους και βέβαια να δηλώσω για μια ακόμη φορά ότι πολιτικά είμαι ενταγμένη στην μεγάλη ευρωπαϊκή , φιλελεύθερη κεντροδεξιά όπως ο ιδρυτής της την είχε οραματιστεί και εμείς τη υπηρετήσαμε διαχρονικά.

Το μείζον αυτή την ώρα είναι η παράταξη να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του πολύπαθου λαού μας με ξεκάθαρες προτάσεις και λύσεις που απαντούν συγκεκριμένα και προοπτικά στο δυσμενές τοπίο που έχει μπροστά της, η όποια κυβέρνηση προκύψει. Δηλαδή μετράει η νέα πολιτική , το νέο ήθος , η ανασυγκρότηση με βάση αξίες και ιδέες και τελευταία τα πρόσωπα.

'Οποιος επιθυμεί πραγματικά και αγνά να υπηρετεί τα κοινά έχει την δυνατότητα να το κάνει από πολλά μετερίζια. Αυτή την στιγμή προέχει η χώρα και ο τόπος μας να σταθούν όρθια και όλοι να δουλεύουμε σ' αυτή την κατεύθυνση όντας παραγωγικοί και όχι «παραγοντίζοντες».

Εύχομαι το πνεύμα των άγιων ημερών να φωτίσει και να ζεστάνει τις καρδιές του πληττόμενου λαού μας.

Καλή χρονιά με υγεία και οικογενειακή ευτυχία

  

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011 15:06