Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 13 Μαϊος 2010 11:27

ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΝΕΟ SITE

altΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΣΜΙΔΗ

Πώς να γράψεις κείμενο ενώ έγινε αυτό το θλιβερό περιστατικό στην Marfin;Τι διάολο να βρεις να γράψεις ανεπηρέαστος; Δεν χωρά στο μυαλό μου. Προσπαθώ να αντιληφθώ το σύστημα αξιών αυτών που φωνάζανε ‘να καείτε δεν μας νοιάζει, ας μη δουλεύατε’. Αυτούς που περνούσαν μπροστά από το φλεγόμενο σημείο με τους ανθρώπους μέσα να ζητούν βοήθεια και συνέχιζαν ατάραχοι να φωνάζουν ‘εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι…’ .Μη σκύβεις λέει στο κάτω-κάτω το σύνθημα δε λέει μη καείς. Από την άλλη αν η επίσημη πραγματογνωμοσύνη δείξει πως ισχύουν αυτά που λέει η ΟΤΟΕ για το σύστημα πυρασφάλειας του οικήματος ,τότε ο κ.Βγενόπουλος είναι εξίσου ένοχος. Δεν ξέρω αισθάνομαι πολύ αδύναμος μπροστά σε όλο αυτό, λυπάμαι για εμάς

Επιτρέψτε μου να είμαι αισιόδοξος για την Ελλάδα και τους Έλληνες .Όχι δεν έχω τίποτα, δεν είμαι άρρωστος. Μια χαρά είμαι. Θα βγούμε από το τούνελ καλύτεροι και πιο δυνατοί. Απλώς θα ξεχάσουμε τις παλιές μας ανέσεις και ευκολίες. Κάποιοι δε, θα τσιγαριστούμε. Η χώρα γενικά θα περάσει από συμπληγάδες.

Έχουν μείνει όλα τα Μ.Μ.Ε στην Αργεντινή που καταστράφηκε με το Δ.Ν.Τ.Η Βραζιλία όμως μετά το Δ.Ν.Τ έγινε αναδυόμενη υπερδύναμη. Η Σουηδία είχε μπει και βγήκε υγιέστατη. Η Τουρκία βελτίωσε πολύ την κατάσταση της και το πιο πρόσφατο παράδειγμα η Ουγγαρία έχει βελτιώσει πολύ όλα τα οικονομικά της μεγέθη και ας χάσανε τις εκλογές οι Σοσιαλιστές που την βάλανε στο Δ.Ν.Τ. Τουτέστιν, κάλμα και ψυχραιμία.Από αυτή την εβδομάδα σταματάμε να είμαστε στο μάτι του κυκλώνα της παγκόσμιας αγοράς και οι προβολείς στρέφονται αλλού. Ας κάνουμε εμείς αυτά που πρέπει και όλα θα πάνε καλά. Πιστεύω στον Έλληνα. Λέω το πολύ απλό. Εάν πάρεις κάποιον που ζει στην Κοζάνη, Πτολεμαϊδα κ.ο.κ. και τον προσγειώσεις στην Ζυρίχη θα γίνει ένα υπόδειγμα πολίτη και θα είναι εξαιρετικά ευσυνείδητος και συνεπής. Μπορούμε και έχουμε στο DNA μας πολλά καλά που θα βγουν στην επιφάνεια και ας ουρλιάζουν οι συντηρητικές δυνάμεις που θα χάσουν την κότα με το χρυσό αυγό. Αυτή η κότα πέθανε.

---Πολύ ωραίο το νέο site του Δήμου Κοζάνης. Επαγγελματική δουλειά. Ευτυχώς έχουμε πολλούς στο είδος επιχειρηματίες στην πόλη μας. Θεωρώ εκ των ουκ άνευ πως η δουλειά έγινε από τοπική επιχείρηση. Δεν φαντάζομαι οι του Δήμου που τόσο πολύ κόπτονται για το καλό των δημοτών να δώσανε την δουλειά εκτός. Αλήθεια ποια επιχείρηση το έκανε αυτό το νέο site;Φαίνεται πάντως για δουλειά που μπορεί να κόστισε και 200.000 Ε (λέω εγώ πάλι).Είμαι σίγουρος πως έγινε με μειοδοτικό διαγωνισμό, κλειστές προσφορές κ.λ.π κ.λ.π.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Μαϊος 2013 22:13