Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012 09:39

ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

rampidisτου Μιχαλη Ραμπίδη
Κάτι απίστευτοι τύποι, υπουργοί του ΠΑΣΟΚ μας εκπλήσσουν καθημερινά με τα καμώματά τους. Αφορίζουν το μνημόνιο, δαιμονοποιούν την ΤΡΟΙΚΑ στολίζονται το κοστούμι της απενοχοποίησης και του πατριωτισμού, ενδύονται τη δικαστική τήβεννο και παθιάζονται με το υπέρτατο καθήκον της προστασίας του ΓΑΠ και δευτερευόντως .....

του θώκου του πάλαι ποτέ κραταιού κινήματος.
Η ομολογία της αλήθειας δεν συνεπάγεται και αποφυγή ευθυνών. Ο ''αδιάβαστος'' κ Χρυσοχοίδης ομολόγησε ότι υπέγραψε το μνημόνιο χωρίς να του ρίξει έστω μια βιαστική ματιά. Όλοι μας πιστεύουμε ότι σχεδόν κανένας δεν ασχολήθηκε με το πολυσέλιδο κείμενο. Μας το είπε καθαρά και ο κ Σημίτης από την Γερμανία. Όμως ο τ. ''γαμπρός μας'' ο Μιχάλης τουλάχιστον είπε την αλήθεια. Θεωρώ απείρως χειρότερη τη θέση του τέως προέδρου της ΓΣΕΕ Χρ. Πρωτόπαπα που αφού όπως ομολογεί μελέτησε το μνημόνιο, διαπίστωσαν μαζί με τον κ Πάγκαλο ότι είναι ευτυχία για τους Έλληνες.
∞ Το δεξί χέρι της ΤΡΟΙΚΑ ο ΠΑΣΚίτης Υπ. Εργασίας κ Κουτρουμάνης, βασικό στέλεχος των υπουργικών συμβουλίων ΓΑΠ & Παπαδήμου μετά από τις εισηγήσεις του για το ανελέητο κουτσούρεμα μισθών και συντάξεων και την κατάργηση των Σ.Σ.Ε. ζητά κι άλλη τεχνική υποστήριξη .... Συνάντησε τον κ Σαμοβία του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας (ΔΟΕ) για να τον συμβουλευτεί για την ανεργία. Η Γ.Σ.Ε.Ε. θα πρέπει να απαγορέψει σε στελέχη που πρόδωσαν την εργατική τάξη να έχουν επαφές με το ΔΟΕ και να απαιτήσει την απομάκρυνσή τους από το Υπ. Εργασίας. Οι ''κουκουλοφόροι'' των ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ στο Υπ. Εργασίας κατοικοεδρεύουν συν Παναγόπουλε, αν καλά εννοήσαμε τη δήλωσή σας.
∞ Η σιγανοπαπαδιά, ο Υπ. Δικαιοσύνης κ Παπαϊωάννου, ο φερόμενος και ως πνευματικό τέκνο του αείμνηστου Γ. Γεννηματά, κυνηγημένος από την ανασφάλεια και καθοδηγούμενος από την ανάγκη επανεκλογής του στο Κοινοβούλιο, εξελίσσεται σε καθοδηγητή και ποδηγέτη των δικαστικών λειτουργών, στην προσπάθειά του να προστατέψει και τον ΓΑΠ. Χαρακτηριστικές του ενέργειες η αμνήστευση βαρυποινιτών και η επιστολή του προς το ΑΔΣ για την αντικατάσταση των ''ενοχλητικών'' οικονομικών εισαγγελέων Πεπόνη & Μουζακίτη. Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος έστειλε ένα μήνυμα-ράπισμα στον Υπουργό υποστηρίζοντας με θέρμη τα μέλη της και την ανεξάρτητη λειτουργία της δικαιοσύνης. Ποιος πλήττει καημένε Μιλτιάδη το κύρος της δικαιοσύνης, οι εισαγγελείς που κάνουν τη δουλειά τους ή αυτοί που συγκαλύπτουν τις αλχημείες της ΕΛΣΤΑΤ; Η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία τα ίδια έλεγε και το 2004 αλλά τότε το ΠΑΣΟΚ είχε διαφορετική γνώμη, σήμερα την επικαλείται. Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και η βουλευτική ασυλία δεν μπορούν εσαεί να επικαλύπτουν δόλιες συμπεριφορές και βαρύτατες ευθύνες.
∞ Ο κολοτούμπας του Υπ. Εργασίας χθες κ Λοβέρδος και μακελάρης σήμερα στο Υπ. Υγείας παντογνώστης και πιστός εφαρμοστής του σωτήριου μνημονίου, για τα (ψήφους) του ΓΑΠ θα αιματοκυλίσει την Ελλάδα αν τολμήσει η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Οι άναρθρες κραυγές και το κλάμα στα πρωινάδικα, τώρα που τον ξέρουμε, συνθέτουν τον πολιτικό του λόγο, αδιάφορο αν προσβάλει την νοημοσύνη των συντρόφων του. Ρε σοκολατόπαιδο συμμετείχες σε καμία λαϊκή διαδήλωση, έκανες καμιά δυναμική απεργιακή πορεία; Με ποια προσόντα απειλείς με μακελειό αφού ιδέα δεν έχεις από καλντερίμια; Αυτά διδάσκεις στους φοιτητές σου αμπαρούτιστε συνταγματολόγε; Με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που στην πρώτη ευκαιρία σε αποδοκίμασαν, καταψηφίζοντας την εισήγησή σου για το ωράριο των Φαρμακείων, σ' αυτούς βασίζεσαι; Πήρες το μήνυμα εκκολαπτόμενε πρόεδρε πασών των ΠΑΣΟΚων.
Η περίοδος 2010-11 είχε τη βιαιότερη αναδιανομή εισοδήματος σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων. . Αυτά τα κολπάκια σε κανέναν υποψήφιο πρόεδρο από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ δεν δίνουν συγχωροχάρτι. Εκτός από τα λαμόγια που άδραξαν τις μεγάλες ευκαιρίες της πολιτικής σας, η πλατιά λαϊκή κοινωνία δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι όλοι μαζί εσείς (οι 156, 154, 153) ψηφίσατε το μνημόνιο, το μεσοπρόθεσμο, το εφαρμοστικό και τυλίξατε την καλοδεμένη θηλιά στο λαιμό μας. Όποιος κι αν είναι αρχηγός από εσάς σας μάθαμε και ξέρουμε τι μας περιμένει. Το έγκλημα περιμένει την τιμωρία του.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012 09:41