Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012 13:44

Επιτέλους, τέλος στην ατιμωρησία

nanopoulouΤης Άννας Νανοπούλου

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δέχθηκε με ανακούφιση πριν από λίγους μήνες την κατάργηση του παράδοξου, ιδιότυπου και ιδιόμορφου «Ελληνικού τύπου» ασύλου στα πανεπιστημιακά ιδρύματα, που με την υποκριτική , ακατανόητη διατήρησή του επί 37 και πλέον χρόνια από την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Ελλάδα,

επέφερε πλήθος καταστροφών υλικών , σωματικών , πνευματικών και ηθικών, επισώρευσε πλήθος ζημιών και στερούσε από τους...

 

πραγματικούς φοιτητές μας τον φυσικό και ζωτικό τους χώρο .
Η εκμετάλλευση και η στρεβλή λειτουργία του στοίχισε άπειρες χαμένες ώρες εκπαίδευσης , έπληξε το κύρος της ανώτατης εκπαίδευσης και έπληξε άμεσα και έμμεσα οικονομικά όλους τους πολίτες.

Ενώ λοιπόν γνωρίζαμε ότι επιτέλους καταργήθηκε το άσυλο, πληροφορηθήκαμε ότι υπό τα όμματα και την ανοχή όλων των «αρμοδίων» η ιστορική Νομική Σχολή στην καρδιά της Αθήνας μετατράπηκε σε εργαστήριο παραγωγής μολότωφ και ανεφοδιασμού των εγκληματιών (γιατί έτσι πρέπει να ονομάζονται) που κατέκαψαν το ιστορικό κέντρο και σύμβολο της χώρας μας και βύθισαν στην απόγνωση και στην ανεργία εκατοντάδες αθώους συμπολίτες μας.

Στην Πορτογαλία διαδήλωσαν ειρηνικά 300.000 πολίτες και έστειλαν το δυνατό τους μήνυμα. Στην Ελλάδα 1.000 εμπρηστές , κλέφτες, βάνδαλοι κατερράκωσαν για μια ακόμη φορά την χώρα μας διεθνώς, βύθισαν συνανθρώπους μας στην απελπισία και λεηλάτησαν και πυρπόλησαν , ό,τι ωραίο απέμεινε στην χώρα μας.

Εδώ και τώρα πρέπει να λειτουργήσουν οι θεσμοί και να εφαρμοστούν οι νόμοι. Το μπαλάκι πρυτάνεις- αστυνομία δεν μας πείθει. Και ο πρύτανης οφείλει να καλέσει ρητά και ο αρμόδιος Υπουργός να διατάξει την επέμβαση. Οφείλουν να υποβάλουν άμεσα τις παραιτήσεις τους. Οφείλει η κυβέρνηση να τους παραιτήσει. Αυτές οι ακατανόητες ισορροπίες μπροστά σε οργανωμένα εγκληματικά σχέδια εξοργίζουν τον ελληνικό λαό και φθείρουν ό,τι απέμεινε από το καταρρέον πολιτικό σύστημα. Η χώρα πρέπει άμεσα να κυβερνηθεί ουσιαστικά και όχι απλά να έχει διαπραγματευτές διανειακών συμβάσεων. Κάποιος οφείλει να συγχαρεί όλα εκείνα τα παιδιά της ελληνικής αστυνομίας που σε συνθήκες χάους διακινδυνεύουν την ζωή τους για 900 ευρώ με απειλή να περικοπούν και αυτά και δέχονται και από πάνω κριτικές και ύβρεις.

Επιτέλους ας αποκτήσουν οι έστω προσωρινοί «ταγοί» του ΄Εθνους την κοινή λογική που φαίνεται να την έχουν στερηθεί με τον τρόπο που διοικείται η χώρα. Από σπαριξικάρδιες δηλώσεις χορτάσαμε. Ζητούνται πράξεις , συνέπεια και αποτέλεσμα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012 16:37