Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012 19:56

ΥΠΕΡ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ

rampidisτου Μιχάλη Ραμπίδη
Δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω την πρόθεση του κ Α. Σαμαρά ότι ''όταν έρθει η ώρα θα κατεβάσει από τα καθάρματα τις κουκούλες''. Χωρίς να πάω πολύ πίσω, γιατί ίσως δεν γνωρίζουν οι νεώτεροι και ξεχνούν οι παλιοί, ας δούμε τι κρύβουν:
- Τον Δεκέμβρη του 2008 έδρασαν ...

ανεξέλεγκτα στην Αθήνα, έκαψαν, κατέστρεψαν, λεηλάτησαν και δυνάμωσαν το αίσθημα φόβου του λαού. Το ξεκουκούλωνα επιθυμούσε και ο κ Καραμανλής, αλλά τον ξεκαβάλησαν λίγο μετά τα πρόσωπα από τον πρωθυπουργικό θώκο.
- Τον Ιούνιο του 2011 στην μεγαλειώδη συγκέντρωση των αγανακτισμένων στην πλατεία συντάγματος, ξαναείδαμε το σικέ παιχνίδι των κουκουλοφόρων, με τις ξηλωμένες μαρμαρόσκαλες των πολυτελών ξενοδοχείων. Αποτέλεσμα θετικόν. Διέλυσαν τους αγανακτισμένους, ανέστειλαν κάθε μορφή αντίστασης και σκόρπισαν το αίσθημα του φόβου στο λαό. Δεν είμαι σίγουρος αν ο ΓΑΠ ήθελε να τους ξεσκεπάσει τα πρόσωπα, όμως σίγουρα ήταν πάνω και από τις δικές του δυνάμεις.
- Στις 12-2-12 σε διατεταγμένη υπηρεσία οι μασκοφόροι κατέκαψαν το κέντρο της Αθήνας (μαζί και 9 διατηρητέα ...) έκαναν πλιάτσικο σε μαγαζιά, κατέστρεψαν περιουσίες, ξαναστέλνοντας το ίδιο μήνυμα: Είμαστε ανεξέλεγκτοι, σκορπίζουμε το φόβο και την ανασφάλεια στο λαό.
Ελάχιστοι θυμούνται τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις ειρηνικής διαμαρτυρίας και λαϊκής αγανάκτησης. Σε κουραστικά μεγάλο βαθμό η προβολή των καταστροφών, βανδαλισμών & πυρκαγιών. Προσέφεραν τα μίντια απλόχερα το αίσθημα του φόβου και της ανασφάλειας στους πολίτες. Τα ¾ της ώρας κεντρικών δελτίων ειδήσεων την επομένη, έδειχναν μόνο φωτιές. Και σαν να μην έφτανε αυτό, αμέσως μετά στις εκπομπές Πρετεντέρη, Παπαχελά & Στάη μέσα στ' αποκαΐδια, προσπαθούσαν να μας πείσουν πως για όλα φταίει η Νομική και η μη εφαρμογή του νόμου για το άσυλο, παρά τη διαβεβαίωση του εκπροσώπου της Αστυνομίας για τη συνεχή παρακολούθηση της σχολής και ότι καμία μολότοφ δεν βγήκε από εκεί.
Ως εκ θαύματος όταν πρόκειται για την το σύμπαν συνωμοτεί και η καλοσχεδιασμένη αυτή συνομωσία κατεβάζει ή στεριώνει κυβερνήσεις, στην υπηρεσία των μεγάλων συμφερόντων.
Η εφεύρεση των κουκουλοφόρων και η χρησιμοποίησή τους, είναι το αντιφάρμακο των μεγάλων λαϊκών συγκεντρώσεων και το αντίδοτο της καταστολή τους. Εντολέας τους είναι η αόρατη δύναμη που κατευθύνει την κάθε κυβέρνηση . Μεγάλος ο λαός που δεν κατανοεί το . Φορέας τους κάθε φορά το εκλογικό δίλλημα: Τρομοκρατία, αναρχία, χάος ή ταπείνωση, εξαθλίωση και ησυχία; Αφήστε μας στην ησυχία μας ...... Γι' αυτό μην δεσμεύεσαι κυρ Αντώνη .......
ΥΓ: - Οι ευρωπαίοι ανέβαλαν το Γιούρογκρουπ και έκαναν ''τζάμπα'' μάγκα τον ΜΠΕΝΙ καταρρίπτοντας την επιχειρηματολογία του για το κατεπείγον της συζήτησης του Μνημονίου ΙΙ στη Βουλή.
- Τέτοια αποφασιστικότητα & συντονισμός για τη διαγραφή του 1/6 των βουλευτών και μάλιστα των δικών τους αγαπημένων παιδιών (της συνείδησής τους), σαν να ήταν η απάντηση των αρχηγών στο ίδιο τηλεγράφημα .........
- Ο μέγας οικονομολόγος ΜΠΕΝΙ μαζί με τους φωστήρες του Χάρβαρντ και μετά ....... την ψήφιση της δανειακής σύμβασης, βρήκαν τα 325 εκ € με την καινοτόμο λύση της περικοπής κύριων & επικουρικών συντάξεων. Τα υπόλοιπα τον ερχόμενο Ιούνιο .... Μη τυχόν και αγγίξετε κ Π. Οικονόμου τη φοροδιαφυγή, την εισφοροδιαφυγή και την διαφθορά, μην ακουμπήσετε τους ημέτερους, αφού υπάρχουν τα κορόιδα ......
- Μην ξεχαστείτε μαζί με την υπογραφή για μετεκλογική δέσμευσή σας, να βγάλετε προ πώληση συμβολικά για μετριασμό του δημαγωγικού κλίματος στην ΕΕ (πρόταση του G. Leitl) και κανένα ακατοίκητο νησάκι στους Αυστρογερμανούς ....... Όμως πολύ φοβάμαι ότι η υπογραφή σας δεν αρκεί πλέον στον κ Σόιμπλε, χωρίς τη διαβεβαίωση στήριξης στην κυβέρνηση Παπαδήμου ως το 2013 ...... Με την ευκολία να ψηφίζετε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ίσως μας ζητήσουν (αντί να μας δώσουν) στο τέλος και πολεμικές αποζημιώσεις ...............

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012 19:59