Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 27 Μαϊος 2010 10:23

«Η ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΑΜ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΜΑΣ» - ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΣΜΙΔΗ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣΠολλές φορές βρίσκομαι σε δίλλημα ως προς το τι θα γράψω στο κείμενο μου. Από τη μία είναι τόσα πολλά αυτά που γίνονται στην κεντρική πολιτική σκηνή, από την άλλη επίσης πολλά σε τοπικό επίπεδο.

Να, στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΤΕΔΚ οι πιο πολλοί αυτοδιοικητικοί απουσίαζαν. Εν συνόλω 157 μελών παρευρέθησαν οι 66 ενώ οι άλλοι 91 προφανώς είχαν κάτι άλλο πιο σημαντικό ή επείγον να κάνουν.

Δεν μπορώ να γράψω στο χαρτί αυτά που σκέφτομαι. Αν όμως ζούσα από την δημοσιογραφία τουτέστιν είχα τον χρόνο, θα έπαιρνα τηλέφωνο σε όλους τους 91 να ρωτήσω τον λόγο της απουσίας τους στην συγκεκριμένη και μείζονος σημασίας συνεδρίαση. Θα είχε πολύ μεγάλη πλάκα να ακούω ανόητες δικαιολογίες του στυλ «Πήρε φωτιά αποθήκη του Σαμ και κινδύνευε η Λόλα» .

Η τεχνική «κρύβομαι στα δύσκολα και βγαίνω σαν γυμνοσάλιαγκας στα εύκολα για να εισπράξω ευαρέσκεια» οδήγησε την κατάσταση στο απροχώρητο σε αυτή την χώρα.

Καταλήγοντας με όλο το σκεπτικό. Ο Καλλικράτης αποδεικνύεται σωστός μόνο κι μόνο από αυτό. Τι αποφάσεις να πάρουν αυτοί οι άνθρωποι;

Από την άλλη θα πρέπει όλοι οι πελάτες να απεμπλακούν από λογικές απαξίωσης της πολιτικής και να χρησιμοποιήσουν το δυνατότερο όπλο που τους παρέχεται από την πολιτεία, την ψήφο.

Και επειδή θα επιστρατευτεί και πάλι το επιχείρημα πως όλοι είναι ίδιοι, η άποψη μου είναι: ΟΚ, αν έτσι είναι, πήγαινε στην κάλπη γιατί την δημοκρατία πρέπει να την διαφυλάξουμε δια της συμμετοχής και ρίξε λευκό. Αυτό και αν θα είναι μήνυμα. 90% συμμετοχή με 30% λευκό. Όχι άκυρο, λευκό. Λευκό σημαίνει: είμαι εδώ συμμετέχω αλλά δεν με εκφράζει κανένας από εσάς κύριοι. Αυτό κι αν θα τους ταρακουνήσει.

Είναι κάτι που προσωπικά δεν θα διστάσω να κάνω εάν δεν με αντιπροσωπεύει κανείς, όπως και δεν θα διστάσω να ψηφίσω ένα συνδυασμό που με πείθει και ας ανήκει σε άλλο χώρο από αυτόν που εγώ στηρίζω.

                          -Το μη χείρον, βέλτιστο-

Μετά από αντιδράσεις για το περίφημο πακέτο 600.000Ε για την προβολή του έργου της Ν.Α , έγιναν γενναίες περικοπές και πέσαμε στα 250.000Ε. Το μη χείρον, βέλτιστο. Όμως θα περιμένω και θα παρακολουθώ την «προβολή» στενά για να δω λεπτομερώς το έργο της Ν.Α και πτυχές του πολυσχιδούς της έργου και από πού αυτό προβάλλεται. Παρεμπιπτόντως, άκουγα τον αρμόδιο αντινομάρχη να λέει σε ραδιόφωνο πως έγιναν επαφές στην Ινδία για το ένδοξο χιονοδρομικό του Βελβεντού. Θα ήθελα να μάθω με ποιους έγιναν σε ποιο μέρος της Ινδίας και γιατί τελικά δεν προχώρησαν οι Ινδοί στην επένδυση. Περιμένω…..

                  --Προδοκώμενη διάψευση

Μετά τα συμβάντα στο Βόιο ,την αναστάτωση που προκλήθηκε των σεναρίων που ακούγονται από πολίτες ο κ. Αθανασιάδης οφείλει να κάνει μια διάψευση. Ειδάλλως για ότι αιωρείται δεν θα είναι κανείς άλλος υπεύθυνος παρά ο ίδιος…

 
 
 
 
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Μαϊος 2010 10:25