Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 11:03

Ο ΑΛΛΟΤΕ ΑΓΕΡΩΧΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

rampidisτου Μιχάλη Ραμπίδη
Ο επί σειρά τετραετιών πρώην δήμαρχος Κοζάνης, βουλευτής & Υφ/ργός κ Κουκουλόπουλος αγέρωχος όπως παλιά, γελαστός και ντυμένος σικ, παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης για την 25η Μαρτίου εκπροσωπώντας την κυβέρνηση των ΝΑΙΝΑΙκων. Διέπραξε όμως ένα λάθος, μπέρδεψε τα παλαμάκια με τις μούντζες και τις επευφημίες με τα γιουχαΐσματα.

Ο μηχανικός της ΔΕΗ που τιμήθηκε όσο κανένας τελευταία από τον Κοζανίτικο λαό, με την επαναστατική έπαρση, το σοβινιστικό ταπεραμέντο και τις παροιμιακές και ιδιωματικές τοπικές κατά περίσταση εκφράσεις, διαψεύδει παταγωδώς τις προσδοκίες των ψηφοφόρων του.
Ο ακάθεκτος διεκδικητής των προηγούμενων χρόνων παραχώρησε τη θέση του σ' έναν θλιβερό συνεξουσιαστή, χωρίς καμιά αντίδραση στα δεινά που συσσώρευσαν οι αποφάσεις της κυβέρνησής του στον Ελληνικό λαό, που αποδέχεται πρακτικά τα πάντα και φυσικά ψηφίζει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
Ο έτερος ΝΑΙΝΑΙκος γνωστός και ως ο έμπιστος μόνιμος ψηφολέκτης της βουλής κ Γιάννης Βλατής επέλεξε να πλαισιώσει την αποστολή της βουλής, για τις εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής επετείου μαζί με τους ομογενείς μας στο Τορόντο του Καναδά.
Ο Υφ/ργός των εσωτερικών γνωρίζει ότι με μια σύνθεση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές (δηλ. χωρίς εσωκομματικό αξιόλογο αντίπαλο) θα είναι ο μοναδικός εκλεγμένος βουλευτής. Συνεπώς αν θέλετε Κοζανίτες χειροκροτείστε, αν πάλι θέλετε γιουχαΐστε, εκπλήξεις δεν αναμένονται. Από την άλλη ο Πάρης γνωρίζει εξ ίσου καλά το δρόμο που χάραξαν η Άννα και ο Γιώργος για την Β Αθηνών.
Μεγάλη χάρη έκαναν στον κ Κουκουλόπουλο ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας κ Γιάννης Σόκουτης και ο περιφερειακός σύμβουλος κ Κυριάκος Μιχαηλίδης, που τον συνόδευσαν πεζή στους χώρους των εορταστικών εκδηλώσεων, στο κέντρο της Κοζάνης. Είμαι βέβαιος ότι ο Υφυπουργός θα απέφευγε να είναι δίπλα τους αν το γιουχάισμα του κόσμου είχε αυτούς για αποδέκτες. Σε αντίθετες πολιτικές καταστάσεις γνωρίζουν καλά ( ο Γιάννης, ο Κυριάκος κ.α.) ότι ο Πάρης θα ήταν απέναντί τους, μια φωνή με τους αγανακτισμένους πολίτες και θα τους έσερνε τα ''εξ αμάξης'': Για τη συγκέντρωση προσφύγων στο εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο της Νεάπολης, για την κατάργηση της εντοπιότητας στις προσλήψεις της ΔΕΗ για τα υψηλά επίπεδα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, για το ακριβό πετρέλαιο θέρμανσης στην ορεινή Δυτ. Μακεδονία και για όλα τα κακά της μοίρας μας.
Γιατί ποτέ δεν έμαθαν ο Πάρης και οι συνοδοιπόροι του να μοιράζονται πολιτικές ευθύνες από θέση αντιπολίτευσης, σπούδασαν τη δημαγωγία σε επίπεδο διδακτορικού, την οποία και εφαρμόζουν με αποκλειστική επιδίωξη τα εκλογικά οφέλη. Ότι έσπειραν θα θερίσουν .........

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 11:07