Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 07 Απριλίου 2012 10:23

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

rampidisτου  Μιχάλη Ραμπίδη
Την πρόθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια Αττικής εξέφρασε ο κ Γ. Παπακωνσταντίνου. Στο μεγαλύτερο εκλογικό πλυντήριο της χώρας, με εγγυημένα Γερμανικά απορρυπαντικά και γυαλιστικά ελπίζει να ξανακάνει το ''προϊόν'' ελκυστικό. Πασίγνωστος για την ασυνέπεια και τις ακροβατικές πολιτικές του κολοτούμπες, υπαναχώρησε και αντί για αποχή, δηλώνει πρόθυμος συμμετοχής στα σοσιαλιστικά ψηφοδέλτια του κ Βενιζέλου, κάπου στην Αττική.

Οι συντοπίτες σου Κοζανίτες διαμαρτύρονται γιατί δεν τους δίνεις τη χαρά να σε ξανατιμήσουν με την ψήφο τους, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την ιδιαίτερη φροντίδα που τους περιέβαλες. Είναι όμως διατεθειμένα νομίζω πολλά από τα εδώ στελέχη σου να συνδράμουν στην εκλογική σου επιτυχία, προπαγανδίζοντας και προβάλλοντας με κάθε τρόπο το ''πανανθρώπινο'' πολιτικό σου έργο.
Έχουν την αγωνία να πληροφορηθούν σε ποιο συγκεκριμένο κομμάτι της Περιφέρειας Αττικής θα είσαι υποψήφιος, ελπίζουν σύντομα να το διερευνήσεις...... Θα δώσεις μεγάλη χαρά εκτός από τους ψηφοφόρους και σ' όλους τους συνυποψήφιους , νομίζω το διαισθάνεσαι. Τους της Α Αθηνών, και τα στελέχη του κομματικού μηχανισμού, τους διευκολύνει η συμμετοχή σου στο ψηφοδέλτιο. Αν οι τυχεροί είναι της Β Αθηνών ή του υπολοίπου Αττικής, είναι βεβαία η επιτυχία σου.
Όλοι εμείς οι μισθωτοί και συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι άστεγοι και οι απελπισμένοι, όσοι τέλος πάντων ''διασωθήκαμε'' από την δική σου πολιτική και των ομοίων σου, έχουμε χρέος να ενημερώσουμε και να ξαναφέρουμε στη μνήμη των πολιτών τα προεκλογικά σου λόγια και τις μετεκλογικές σου πράξεις:
Με φόντο τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ – δικαίωμα σε μια ανθρώπινη κοινωνία, ως εκπρόσωπος του κινήματος κατακεραύνωνες την Κυβέρνηση Καραμανλή γιατί προανήγγειλε το 2009 μέτρα δυσάρεστα αλλά αναγκαία όπως έλεγε, το πάγωμα των μισθών στο δημόσιο πάνω από 1.700 € και των συντάξεων πάνω από 1.100 € (πάγωμα όχι κουτσούρεμα Γιώργο). Και όχι μόνο ισχυριζόσουν ότι λεφτά υπάρχουν, αλλά αμέσως μετά τις εκλογές έκανες με παροχές και την κοινωνική σου πολιτική κι ας ήξερες καλά που πάει ο Τιτανικός ........
Μετεκλογικά κ Παπακωνσταντίνου Γιώργο έκανες ακριβώς τα άλλα, αυτά που κανένα φυσιολογικό μυαλό μπορούσε ούτε να φανταστεί, ούτε να δει στους χειρότερους εφιάλτες του. Έκοψες δυο μισθούς το χρόνο από μισθωτούς και συνταξιούχους, μείωσες τις αποδοχές κατά 40% τουλάχιστον. Στον ιδιωτικό τομέα έφερες μισθούς Βαλκανίων και μας φόρτωσες με ατέλειωτους φόρους και χαράτσια. Η σφραγίδα της πολιτικής των κυβερνήσεων σου, έστειλε χιλιάδες Έλληνες να τρέφονται από τα αποφάγια, να εξαρτώνται από ψυχοφάρμακα και 2.000 περίπου συμπολίτες μας σε απονενοημένα διαβήματα .........
Με ιλιγγιώδη ταχύτητα τρέχεις να προλάβεις να δώσεις ότι απέμεινε από την ενέργεια σε ξένους και ντόπιους και να διαλύσεις τη ΔΕΗ. Να χαρίσεις τους θερμοηλεκτρικούς & υδροηλεκτρικούς σταθμούς παραγωγής Η/Ε στα γνωστά συμφέροντα και οι Έλληνες να πληρώνουν την Kwth σε τιμές Ευρώπης.
Με την πλούσια δράση σου και το κοινωνικό σου έργο Γιώργο, έδωσες το στίγμα γραφής σου. Όπου κι αν είσαι υποψήφιος είναι βέβαιο ότι οι ψηφοφόροι θα στο .

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013 15:16