Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2010 10:55

«Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗΣ» - ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΣΜΙΔΗ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣΠληροφορίες που έχει αποκλειστικά ο υπογράφων μιλάνε για ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο που θα καταστήσει την Κοζάνη τον αδιαφιλονίκητο κόμβο των Βαλκανίων.

Θα φέρει ανάπτυξη, πολλές θέσεις εργασίας στην περιοχή και θα αναζωογονήσει την τοπική οικονομία. Το σχέδιο να πούμε καταρχήν πως καταστρώθηκε κατόπιν μυστικών συνεννοήσεων της Ν.Α και της Δ.Α.

Έχοντας ξεπεράσει τις διαχωριστικές γραμμές του χθες και δουλεύοντας μαζί για το καλό του τόπου είναι έτοιμη να παρουσιάσουν ένα εκτυφλωτικό σχέδιο που θα κάνει πάταγο στο πανελλήνιο και θα δείξει το δρόμο για την Ελλάδα του αύριο.

Η τεχνογνωσία που απέκτησε η Ν.Α μετά τις επαφές της με επενδυτές στην Ρωσία και την Ινδία για το χιονοδρομικό Βελβεντού χρησιμοποιήθηκε από τον Δήμο της πόλης. Τώρα είναι έτοιμος ο Δήμαρχος συνεπικουρούμενος από τον κ. Βασδάρη να ανακοινώσει το μεγαλεπήβολο σχέδιο. Πρόκειται λοιπόν να χτιστεί ένας ουρανοξύστης στην Κοζάνη. Η περιοχή είναι το μόνο σημείο τριβής καθώς η ιστορική Σκ’ ρκα με τον Αρίνταγα έχουν τις ίδιες πιθανότητες να επιλεγούν.

Ο ουρανοξύστης θα έχει 114 ορόφους ή μπορεί και 134 εάν τα εδάφη της πόλης είναι δυνατόν να σηκώσουν τέτοιο βάρος.

Το έργο θα δοθεί πρώτα σε Κοζανίτες πολιτικούς μηχανικούς για να υποβάλουν τα σχέδια τους. Κατόπιν σε τοπικούς κατασκευαστές κτιρίων για να κάνουν τις προσφορές κατόπιν σε ελαιοχρωματιστές για να το βάψουν και τέλος σε καθαριστές τζαμιών για να το σκεφτούν. Α ,ξέχασα να σας πως οι επαφές που κάνανε με ‘επενδυτές’ από τις Ινδίες(αυτά είναι κόλπα ζόρικα) απέτυχαν όπως και οι επαφές για το χιονοδρομικό άλλωστε.

Άρα λοιπόν μετά από όλα αυτά θα πρέπει να βρούνε και λεφτά για να το κάνουνε. Αλλά αυτό είναι μια μικρή, ανόητη και ταπεινή λεπτομέρεια μπροστά στην αιωνιότητα.

Το ίδιο ισχύει και για τη αναγγελθείσα –ταρατατάμ-ποροποπόμ-ανάπλαση του ιστορικού κέντρου(έλα!!! δεν το πιστεύω).

Διάβασα και εγώ ο αφελής τον τίτλο ‘Ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Κοζάνης’ και είπα να διαβάσω το ρεπορτάζ.

Ανακοινώσανε λοιπόν λεπτομέρειες, μάλιστα τονίζοντας πως θα δοθεί σε τοπικούς σχεδιαστές η ανάπλαση και μπλα, μπλα, μπλα και στο τέλος αφού γίνουν όλα θα ψάξουν χρηματοδότηση.

Βέβαια μέχρι να διαφανεί πως πρόκειται για μια περίοπτη πομφόλυγα θα έχουν γίνει και οι εκλογές της Τ.Α . και πιστεύουν πως θα μας έχουν ξεγελάσει.

Αγαπητοί κύριοι μετά λύπης μου σας πληροφορώ πως δεν καταλάβατε τίποτα από την κοσμογονία που συντελείται στην κοινωνία σήμερα. Η χώρα μπορεί έστω και με πολύ πόνο να γλίτωσε την χρεοκοπία όμως εσείς και η λογική με την οποία πολιτεύεστε χρεοκοπήσατε οριστικά.

Δεν μπορείτε να πουλάτε φύκια για μεταξωτές κορδέλες πια. Τέλος. The game is over που λέει και ο φίλος μου ο Τρισέ. Με το σκεπτικό του χθες δεν πας πουθενά πιο πέρα από την μύτη σου. Αν έχετε την ευθιξία λοιπόν μην προσπαθείτε να πάρετε και τους πολίτες στον κατήφορο.

Επειδή οι εκλογές έχουνε χρόνο ακόμα και επειδή η αξιοπρέπεια των πολιτών δεν σηκώνει άλλα χορατά τέτοιου τύπου, συμμαζευτείτε και ανασκουμπωθείτε όσο είναι καιρός.

                                -Επί τη ευκαιρία-

-Γιατί η κατασκευή του καινούργιου site του Δήμου δόθηκε στην INFO QUEST και όχι σε τοπική επιχείρηση; ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ;ΠΕΡΙΜΕΝΩ

-Κ.Σόκουτη, σας άκουσα προ μηνών να λέτε σε ραδιόφωνο της πόλης πως μεταβήκατε στην Ινδία μετά του ενδόξου και ιστορικού κ.Λεούδη προς εύρεση επενδυτών για το χιονοδρομικό. Ποιοί ήταν αυτοί; Τα ονοματάκια τους πως είναι; Γιατί τελικά δεν προχώρησαν στην επένδυση; ΑΝΑΜΕΝΩ

 
 
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2010 10:58