Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 02 Μαϊος 2012 10:38

Από το Costa Concordia στην Costa Rica, Ιστορίες Μνημονίου

kokkinidisalτου Αλέξανδρου Κοκκινίδη*
Οι κυβερνήσεις της Μεταπολίτευσης είναι ένοχες και υπεύθυνες για την μη σωστή λειτουργία του Κράτους και για την αποδιοργάνωση του.
Σήμερα αποδεικνύεται ότι το Κράτος ως Εξουσία του Λαού ποτέ δεν υπήρξε και είναι αυτονόητο ότι σήμερα δεν υφίσταται ούτε ως Εξουσία αλλά ούτε και ως Υπηρέτης των πολιτών του αφού βασικές

και απαραίτητες Κοινωνικές Παροχές, Κρατικές Λειτουργίες και θεμελιώδεις Θεσμοί καταργούνται ή υπολειτουργούν καταστροφικά.
Αυτές οι ισοπεδωτικές καταργήσεις, τα μέτρα της εξαθλίωσης της κοινωνίας και του Λαού, το ξεπούλημα της Δημόσιας γης και περιουσίας και του ορυκτού πλούτου, συμβαίνουν λόγω Μνημονίων και μας τα επιβάλουν για την «Σωτηρία» μας.
Την Σωτηρία της ισοπέδωσης των πάντων και της Αυτοκαταστροφής μας !

Για την σημερινή τραγική όμως κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα εδώ και 2,5 χρόνια ευθύνεται μόνο η κυβέρνηση του πα–ΣΟΚ με τις επιλογές και τις αποφάσεις της, εκταμιεύοντας της επιταγές του «Λεφτά Υπάρχουν» και εξοφλώντας τους Δανειστές – Δυνάστες μας και κανένας άλλος.

Μεγαλύτερος άμεσα υπεύθυνος αλλά και ηθικός αυτουργός για αυτήν την μιζέρια,την κατάντια και την ξευτίλα που βιώνουμε εδώ και 2,5 χρόνια ως Έλληνες δεν είναι άλλος από τον κατ' επανάληψη, κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή «σωτήρα»
της Ελλάδος, τον Σοσιαληστή Δημοκράτη της Βαρβαρότητας και πρώην διεθνή τουρίστα «πρωθυπουργό» με τα πανάκριβα υπερπολυτελή και extreme χόμπι,Γεώργιο Α. Παπανδρέου Junior.

Ο κάπτεν Γ.Α.Π λοιπόν, αφού έκανε το χρέος του και την δουλειά του ως πυροτεχνουργός του Δ.Ν.Τ., της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, εγκατέλειψε το «πλοίο» όπως ο καπετάνιος του μοιραίου τουριστικού κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia και στην συνέχεια την έκανε για την Costa Rica.

Και αν το ναυάγιο του Costa Concordia έγινε παγκόσμιο αξιοθέατο τουρισμού των πολιτών, το δικό μας ναυάγιο γίνεται το παγκόσμιο θέατρο του παραλόγου των πολιτικών και των αρπαχτικών !

Η παραίτηση – φυγή του σηματοδοτείται από την παράδοση της εξουσίας που του έδωσε ο Λαός στην «Κυβέρνηση της Συμμαχίας των Προσκυνημένων», στους υπόλοιπους Πειρατές της Πολιτικής και τους Κουρσάρους της Εξουσίας, δηλαδή
στην υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΣΟΚ και την «κλίκα» του Βενιζέλου, στον Συναγερμό των «Σειρήνων» του Καρατζαφέρη και στον Δον Αντώνιο Κιχώτη Σαμαρά.

Υ.Γ. : Η stand up φαρσοκωμωδία τους δεν έχει όρια....

 

ειναι πρόεδρος του Συμβουλίου νέων Ελλησπόντου*

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Μαϊος 2012 10:44