Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 17 Μαϊος 2020 10:20

Θεσσαλονίκη: Δυνάμεις των ΜΑΤ εκκένωσαν την πλατεία στην Ανω Πόλη

Ένταση επικράτησε αργά το βράδυ του Σαββάτου στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης όταν αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν εκκένωση της πλατείας Καλλιθέας.   Λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα, δυνάμεις των ΜΑΤ βρέθηκαν στην πλατεία για να απομακρύνουν τους συγκεντρωμένους νεαρούς κάτι που προκάλεσε την αντίδρασή τους. Κάποιοι από αυτούς φώναξαν συνθήματα κατά της Αστυνομίας. Ακολούθησε ένταση με τους αστυνομικούς να απωθούν τους νεαρούς.    Νεαροί που βρίσκονταν στην πλατεία κατήγγειλαν στα social media την αστυνομική επέμβαση, σημειώνοντας ότι έγινε χρήση βίας και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.  

Από την πλευρά της, η Αστυνομία υποστηρίζει ότι η αστυνομική επέμβαση έγινε έπειτα από αλλεπάλληλες καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για διατάραξη ησυχίας.   H ανάρτηση της πρωτοβουλίας Μένουμε Ενεργοί, καταγγέλλει το περιστατικό:     Ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για το περιστατικό  

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταγγέλλει την αστυνομική επέμβαση και τονίζει ότι η Νέα Δημοκρατία χρησιμοποιεί την υγειονομική κρίση ως ευκαιρία για επίθεση στη δημοκρατία και τα δικαιώματα. 

πηγη:lifoo.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Μαϊος 2020 10:31