Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 20:23

Εκτακτη Σύνοδος Πρυτάνεων με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού μετά την επίθεση κατά του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

 
Ν. Κεραμέως: "Ανάληψη άμεσων πρωτοβουλιών με σκοπό τη διασφάλιση της ακώλυτης λειτουργίας και προστασίας των Πανεπιστημίων"
 
 

Έκτακτη διαδικτυακή Σύνοδο θα πραγματοποιήσουν οι Πρυτάνεις των Πανεπιστημίων,

τη Δευτέρα στις 4 το απόγευμα , με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά την  επίθεση κατά του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την πρωτοβουλία αυτή του πρωθυπουργού την ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι στον  προεδρεύων  της Συνόδου Πρύτανη του ΑΠΘ Ν. Παππαιωάννου.

Ο κ. Παππαιωάννου ενημέρωσε τους υπόλοιπους Πρυτάνεις και συμφωνήθηκε η Σύνοδος να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 4 το απόγευμα.

Στη Σύνοδο εκτός από την υπουργό Παιδείας θα παραβρίσκεται και ο υπουργός  Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης

Την Τρίτη

Οι Πρυτάνεις θα συνέλθουν εκ νέου,σε έκτακτη Σύνοδο , την επόμενη ημέρα , Τρίτη το απόγευμα για να διατυπώσουν τις θέσεις τους για τη βία στα ΑΕΙ και ειδικότερα για την  επίθεση κατά του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ν. Κεραμέως: Ανάληψη άμεσων πρωτοβουλιών 

Η υπουργός Παιδείας αναφερόμενη στην έκτακτη Σύνοδο Πρυτάνεων δήλωσε ότι "ο απαράδεκτος φασισμός, προπηλακισμός του Πρύτανη του Οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών , εκτός από ομόθυμη καταδίκη   απαιτεί και την ανάληψη άμεσων πρωτοβουλιών με σκοπό τη διασφάλιση της ακώλυτης λειτουργίας  και προστασίας των Πανεπιστημίων".

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 20:30