Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020 10:07

Μήνυση κατά του Ρουβά για την παράνομη διαφήμιση αυτοκινήτου στο Ηρώδειο

Στη Δικαιοσύνη κατά του Σάκη Ρουβά προσφεύγει η Εφορεία Αρχαιολόγων για την χωρίς άδεια φωτογράφηση που πραγματοποίησε ο τραγουδιστής τον περασμένο Σεπτέμβριο μπροστά στο Ηρώδειο,
στο πλαίσιο διαφήμισης γνωστής εταιρείας αυτοκινήτων, για την οποία έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις, το υπουργείο Πολιτισμού είχε διαμηνύσει πως ουδέποτε έδωσε κάποια σχετική άδεια.
 
 

Σύμφωνα με το kosmodromio.gr, πριν από περίπου έναν μήνα, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά εναντίον του Σάκη Ρουβά στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, και μάλιστα «με την απαίτηση αποζημίωσης», για παράνομη χρήση αρχαιολογικού χώρου με στάθμευση ιδιωτικού οχήματος στον αύλειο χώρο του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού, για παράνομη φωτογράφηση χωρίς σχετική άδεια από την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών, αλλά και για παράνομη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς σχετική άδεια με πιθανό διαφημιστικό σκοπό.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, δύο εβδομάδες πριν την δημοσίευση των φωτογραφιών από τον ίδιο τον Σ. Ρουβά να ποζάρει με ένα αυτοκίνητο στα κοινωνικά του δίκτυα, ο ίδιος και η Σόνια Θεοδωρίδου συμμετείχαν στις 12 Σεπτεμβρίου στη συναυλία «SONIA AND SAKISSINGTHECASSICS – FROMMIKISTHEODORAKISTOLUCIO DALLA AND BEYOND», για την οποία είχαν λάβει άδεια και είχαν πράξει τα νόμιμα.

Έπειτα, στις 26 Σεπτεμβρίου, ο τραγουδιστής ανέβασε την επίμαχη φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος και ένα πολυτελές αυτοκίνητο στο δυτικό μέρος της πλατείας του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού, με σημειωμένη την τοποθεσία Odeon of Herodes Atticus, το σχόλιο “Έτοιμος για βόλτα” και με χάσταγκ #ambassador# και #mercedesbenz#.

πηγη:https://thepressproject.gr/158618-2/

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020 10:11