Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 15:39

Πρωτοφανής πρόκληση στην Κρήτη: "Ευρωπαϊκή παραστρατιωτική οργάνωση θέλει να γιορτάσει την κατάληψη του νησιού απο τους Ναζί το 1941"

Προγραμματίζουν να έρθουν στην Κρήτη για να «τιμήσουν» την ελίτ του Γ Ράιχ! Πρόκειται για μια αδιανόητη και ανατριχιαστική πρόκληση από έναν σύλλογο που αυτοαποκαλείται «Ευρωπαίοι αλεξιπτωτιστές». Το θέμα αποκάλυψε

η εφημερίδα Δημοκρατία.

Πέρα από κάθε λογική αυτοί οι θαυμαστές των Ναζί που δυστυχώς έχουν και «παράρτημα» στην Ελλάδα ανακοίνωσαν ότι θα διοργανώσουν εορταστική εκδήλωση τιμώντας την «Επιχείρηση Ερμής» των ναζί, δηλαδή την αεροπορική εισβολή των Γερμανών στην Κρήτη το 1941. 

Συγκεκριμένα αναφέρουν: «τους πεσόντες αδελφούς μας οι οποίοι επιτυχώς έφεραν εις πέρας την πρώτη στρατηγική αεραπόβαση της Ιστορίας καθώς συμπληρώνονται ακριβώς 80 χρόνια από την στιγμή που οι επίλεκτοι του Γ’ Ράιχ πήδηξαν και κατέλαβαν το νησί της Κρήτης. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την αξία τους».

File Photo Η αφίσα του συλλόγου με τα σύμβολα που θυμίζουν έντονα εκείνα των ναζί via europeanparatroopers.org

Μια λεπτομέρεια για το θολωμένο τους ναζιστικό μυαλό αποτελεί το ότι οι απώλειες των Γερμανών αλεξιπτωτιστών ήταν τόσο μεγάλες από την επική αντίσταση του λαού της Κρήτης κάτι που οδήγησε τον Χίτλερ να μην ξαναχρησιμοποιήσει τις αερομεταφερόμενες μονάδες αλεξιπτωτιστών ως κύριο σώμα εισβολής.

Ανεξαρτήτως όμως αυτού η πρόκληση είναι μεγάλη και για να μην προκληθούν ανεξέλεγκτες αντιδράσεις από την παρουσία τους στην Κρήτη κάποιος θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη να τους απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα.

 

Όπως αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους europeanparatroopers οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα από 17 έως 23 Μαΐου και εκτός από ρίψεις αλεξιπτωτιστών θα περιλαμβάνει και ξενάγηση στο γερμανικό νεκροταφείο και Μουσείο.

Μάλιστα στους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν και μετάλλια με το «γερμανικό πουλί». Αλλά για να… θολώσουν τα νερά λένε ότι έχουν προσκληθεί κι από άλλες χώρες, τους συμμάχους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι επίσημη άδεια για τέτοια εκδήλωση δεν υπάρχει ενώ ο συγκεκριμένος σύλλογος δεν έχει σχέση με την επίσημη Γερμανική κυβερνητική ή στρατιωτική αρχή.

Η ταυτότητα της οργάνωσης – που χρησιμοποιεί σύμβολα, παράσημα και σταυρούς που μοιάζουν με εκείνα του Γ΄ Ράιχ –  παραμένει άγνωστη οι προθέσεις της και οι στόχοι της, όπως επίσης και το εάν έχουν απευθυνθεί στις τοπικές αρχές των Χανίων και της Κρήτης για τη διοργάνωση μιας τέτοιας εκδήλωσης που θα περιλαμβάνει περιηγήσεις σε ιστορικές τοποθεσίες της Μάχης της Κρήτης.

 
File Photo Ένα από τα μετάλλια που θα απονείμει ο σύλλογος via https://www.europeanparatroopers.org/

Μάλιστα, η συμμετοχή στην εκδήλωση για τους ενδιαφερόμενους έχει κόστος 365 ευρώ το άτομο, ενώ στους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν μετάλλια το σχέδιο των οποίων σαφώς παραπέμπει σε ναζιστικά σύμβολα. μέσω dimokratianews.gr

HJ με πληροφορίες από europeanparatroopers.org μέσω dimokratianews.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 15:47