Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021 10:02

Άλλη μια γυναικοκτονία o θάνατος 26χρονης στη Φολέγανδρο; - Στα χέρια της αστυνομίας ο φίλος της

Στα χέρια της αστυνομίας στη Φολέγανδρο βρίσκεται και ανακρίνεται ο 30χρονος φίλος της 26χρονης που βρέθηκε νεκρή σε θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς.

Η τοπική κοινωνία και όχι μόνο είναι συγκλονισμένη, καθώς όλα δείχνουν πως πρόκειται για άλλη μια γυναικοκτονία.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα που έτυχε να περνάει από το σημείο της τραγωδίας χτες το βράδυ και να αναγνωρίσει τον 30χρονο ο οποίος ήταν κρυμμένος και φοβισμένος στη βραχώδη περιοχή όπου βρέθηκε η σορός της Γαρυφαλλιάς. 

Ο 30χρονος άντρας, όταν συνελήφθη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «παιδιά τι έκανα, ήταν η κακιά στιγμή». Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι έχουν να κάνουν με εγκληματική ενέργεια.

Στην περιοχή που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της κοπέλας και του φίλου της, βρήκαν σπασμένο το κολιέ που φορούσε στο λαιμό της η 26χρονη και το οποίο έχει αφαιρεθεί βίαια, ένα σκουλαρίκι και κηλίδες αίματος, ενώ εντός της θάλασσας βρέθηκε ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε την ταυτότητα του 30χρονου άνδρα. Αυτό σημαίνει πως ότι συνέβη στην κοπέλα έγινε στη στεριά και στη συνέχεια ο δράστης έριξε το πτώμα στη θάλασσα. 

Από το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν το άψυχο σώμα της κοπέλας βρέθηκε στη θάλασσα, οι αρχές αναζητούσαν τον 30χρονο φίλο της, τον άνθρωπο με τον οποίο ήρθε διακοπές στο νησί η Γαρυφαλιά. Το αυτοκίνητο του 30χρονου βρέθηκε κλειδωμένο στην ερημική περιοχή. Για άγνωστο λόγο, είχε βγει από την πορεία του και σταμάτησε σε ένα χαντάκι, σε βραχώδες σημείο. Ο άνθρωπος αυτός ήταν άφαντος για περισσότερες από 24 ώρες και όταν πια το βράδυ του Σαββάτου εντοπίστηκε αρνιόταν αρχικά να αφήσει τους αστυνομικούς να τον προσεγγίσουν. Φέρεται να τους πέταξε πέτρες και να απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει. Τελικά, ύστερα από λίγη ώρα, πείστηκε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς στο περιπολικό.

 
 

Η γυναίκα που τον αναγνώρισε και ενημέρωσε την αστυνομία μίλησε σε πρωινή εκπομπή του Open τονίζοντας πως αρχικά είδε τη φωτογραφία του 30χρονου να κυκλοφορεί στο facebook, καθώς την είχαν κοινοποιήσει φίλοι της και σημείωσε πως είχε συγκρατήσει τον νεαρό στη μνήμη της λόγω της κόμμωσης του 30χρονου. 

Μάλιστα όπως είπε «είχε χαρακτηριστικό μαλλί και το συγκράτησα» ενώ εξήγησε οτι επιστρέφοντας από μπάνιο στη θάλασσα σε παραλία του νησιού, «περάσαμε από τον τόπο του συμβάντος κι εκεί στο αυτοκίνητο είδα ξαφνικά να ξεπροβάλλει ένας άνθρωπος, ο οποίος είχε παρόμοια μαλλιά με τη φωτογραφία που είχα δει».

«Αυτομάτως το μυαλό μου πήγε στη φωτογραφία που είχα δει» και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και ενημερώθηκε αργότερα πως όντως ήταν αυτός που αναζητούσαν και συνελήφθη από τις αρχές.

Παράλληλα σημείωσε πως «το αυτοκίνητο είχε φύγει εκτός πορείας, δηλαδή όπως εμείς περνούσαμε από το δρόμο, φαινόταν από ψηλά. Είχα συγκρατήσει το πώς είναι τα μαλλιά του, επειδή είναι πολύ φουντωτά και χαρακτηριστικά και είδα έναν άντρα εκεί χωρίς να υπάρχει ταυτόχρονα και κάποια μηχανή ή αυτοκίνητο σταματημένο στο δρόμο»

πηγη:TVXS.GR

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021 10:06