Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 15:20

Σπάρτακος: Όχι στο σχέδιο ξεπουλήματος της μεγαλύτερης επιχείρησης του Ελληνικού λαού

Καμιά Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) δεν είναι ισχυρότερη από τις ομόφωνες αποφάσεις των Περιφερειών Δυτ. Μακεδονίας, Πελοποννήσου, Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, των Ενεργειακών Δήμων Κοζάνης, Πτολεμαΐδας, Φλώρινας, Αμυνταίου, Σερβίων – Βελβεντού, Μεγαλόπολης, Νέστου, Παρανεστίου, Τοπείρου, Μαρωνίας – Σαπών (αναμένονται και άλλες), κατά του Σχεδίου της κυβέρνησης για την αναδιοργάνωση – ξεπούλημα της επιχείρησης του ελληνικού λαού, όταν μάλιστα την υποτιθέμενη απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου δεν την γνωρίζουν οι υπουργοί της συγκυβέρνησης.

Κύριοι Σαμαρά και Βενιζέλο

Το οποιοδήποτε σχέδιο για το μέλλον της μεγαλύτερης βιομηχανικής επιχείρησης της χώρας, που δημιουργήθηκε το 1950 προς χάριν δημοσίου συμφέροντος και σήμερα ηλεκτροδοτεί το σύνολο της επικράτειας στις χαμηλότερες τιμές στην Ε.Ε., απαιτεί καταρχήν την σύμφωνη γνώμη των Ελλήνων πολιτών και των εκλεγμένων μελών του εθνικού μας κοινοβουλίου και όχι των διορισμένων Υπουργών, που το όνομά τους παραπέμπει εκτός από την τσακμακόπετρα και σε αμόρφωτους ανθρώπους, σύμφωνα πάντα με το ελληνικό λεξικό.

Κύριοι της συγκυβέρνησης

Είναι βέβαιο ότι, όπως εδώ και τρία χρόνια όλες οι εξαγγελίες των κυβερνήσεων που αφορούσαν την πώληση του εθνικού μας πλούτου ( ποτάμια, λίμνες, Ορυχεία, Σταθμούς, Δίκτυα) έπεσαν στο κενό, γιατί δεν το ήθελε και δεν το θέλει ο ελληνικός λαός, το ίδιο θα γίνει και τώρα. Δεν έχετε παρά να τον ρωτήσετε.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έτσι απλά σας καλεί να μην το επιχειρήσετε.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 15:23