Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013 17:45

Διαφωνία της ΓΕΝΟΠ για την συνεργασία ΔΕΗ - Κοπελούζου

   Καταστροφική για τα συμφέροντα της ΔΕΗ είναι η απόφαση της διοίκησης της ΔΕΗ να προχωρήσει στη σύσταση κοινής εταιρίας μαζί με την εταιρία Damco Energy του Ομίλου Κοπελούζου.

 

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ έγκαιρα είχε επισημάνει τους λόγους για τους οποίους η συμφωνία αυτή ήταν ετεροβαρής και βλαπτική για τα συμφέροντα της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού. Είχε εκφράσει μάλιστα έντονα τη διαφωνία της παρεμβαίνοντας στις συνεδριάσεις του Δ.Σ.

Η διοίκηση της ΔΕΗ αντί να παρακολουθεί την κατάρρευση του δικτύου των πρακτορείων της και τα τεράστια προβλήματα που δημιουργούν οι ελλείψεις προσωπικού, θα μπορούσε να αναδιαρθρώσει το Εμπορικό της δίκτυο προς όφελος της ίδιας αλλά και των καταναλωτών.

Η απόφαση του ΔΣ της Επιχείρησης είναι απαράδεκτη γιατί εκχωρεί περιουσιακά στοιχεία της ΔΕΗ σε ιδιώτη και καταστροφική γιατί αποδυναμώνει την ίδια τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.

Η συμφωνία ανάμεσα στη ΔΕΗ και τον Όμιλο Κοπελούζου είναι στον «αέρα» τόσο επιχειρηματικά ( επένδυση σε μια αγορά που βρίσκεται σε κρίση όπως είναι αυτή των οικιακών φωτοβολταικών)  όσο και νομικά ( δεν προηγήθηκε σχετικός διαγωνισμός ) και η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θα αγωνιστεί με κάθε πρόσφορο μέσο ενάντια σ΄αυτή την απόφαση ώστε να ακυρωθεί στην πράξη.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013 18:50