Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 08 Μαϊος 2014 17:10

Στην Γενική συνέλευση του δικτύου των συνδικάτων της Ευρώπης ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Στις εργασίες της 5ης Γενικής Συνέλευσης του Δικτύου Συνδικαλιστικών Οργανώσεων Ενέργειας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης

που διοργανώνει η RETUNSEE, της οποίας ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποτελεί μέλος, συμμετέχει το σωματείο.
Οι εργασίες πραγματοποιούνται στην πόλη Portoroz της Σλοβενίας, ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης (7/5/2014) με τις συνεδριάσεις της Εξελικτικής Επιτροπής και το Προεδρείου και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 9/5.
Με δεδομένη την δυναμική και αποτελεσματικότητα της δράσης του Δικτύου αλλά και τις ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις που μπορούν να δημιουργηθούν, προϋποθέσεις που κάθε ένα σωματείο θα μπορεί να μεταφέρει στους κόλπους του και να τις αξιοποιήσει αναλόγως, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έδινε και δίδει ιδιαίτερη βαρύτητα σε τέτοιου είδους διαδικασίες.
Εξάλλου με δεδομένο το γεγονός ότι τα ενεργειακά ζητήματα –σε παγκόσμιο αλλά και ειδικότερα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο- αποτελούν ζητήματα πρώτης προτεραιότητας και όλοι οι συνάδελφοι του Δικτύου αγωνίζονται για να διατηρήσουν το ηλεκτρικό ρεύμα ως αγαθό και όχι ως εμπόρευμα, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όπως δίνει τη μάχη σε Πανελλαδικό επίπεδο έτσι θα συνεχίσει να δίνει την μάχη και σε επίπεδο Ευρώπης, ώστε να γίνει αντιληπτό και κατανοητό από την Ευρωπαϊκή Ένωση ο στόχος και η σπουδαιότητα του αγώνα του Δικτύου της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Μαϊος 2014 17:19