Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 11:54

Σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την ''μικρή ΔΕΗ'' απο την Πέμπτη 26 Ιουνίου

Την οργάνωση ενός αγώνα που δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελεί τίποτα λιγότερο από σιδηρά γροθιά ενάντια στην πρόθεση να περάσουν

και να υλοποιήσουν την απόφαση για την πώληση της ΔΕΗ, ξεκινά το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μετά την ένταξη του Σχεδίου Νόμου στο πρώτο θερινό τμήμα της Βουλής.

Έπειτα από ομόφωνη απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου στην έκτακτη συνεδρίαση του το πρωί της Κυριακής (22/6/2014), με την έναρξη της συζήτησης του Σχεδίου Νόμου στην Βουλή την Πέμπτη 26/6 θα ξεκινήσουν 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες με απώτερο στόχο την απόσυρση του επίμαχου σχεδίου που ξεπουλά την μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας ρίχνοντάς την στα χέρια των λαίμαργων ιδιωτικών συμφερόντων.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, σε τούτη την κρίσιμη ώρα, συνεχίζοντας δυναμικά την προσπάθεια που από την αρχή κατέβαλε έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης και των εξελίξεων, προγραμματίζει με συνέπεια και μεθοδικότητα την επόμενη φάση της μητέρας των μαχών καλώντας σε συστράτευση, ουσιαστική συμμετοχή και στήριξη άπαντες τους εργαζόμενους, τους θεσμικούς φορείς, τους συνταξιούχους, τους άνεργους και κάθε έναν πολίτη τούτης της χώρας.
Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος που μπορεί να διασφαλίσει το επιτυχές αποτέλεσμα που επιδιώκουμε.
Περαιτέρω, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προκειμένου να προσδώσει ένταση και αξία στα όσα προγραμματίζονται, πρόκειται να έχει δυναμική παρουσία στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας σε μία προσπάθεια (συνεπεία των ραγδαίων εξελίξεων) να συζητηθεί το θέμα εκτός ημερησίας διάταξης με στόχο να υπάρξει, άμεσα, σωστή οργάνωση του κοινού αγώνα που επιβάλλεται να είναι επιτυχής.
Στελέχη του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, σε κιόσκι που θα υπάρχει στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, θα ενημερώνουν τον κόσμο για τις αρνητικές συνέπειες που ενέχει η ενδεχόμενη υλοποίηση του σχεδίου σχετικά με τη ΔΕΗ, ζητώντας την ουσιαστική συμμετοχή και στήριξή του στις επικείμενες κινητοποιήσεις/δράσεις.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 12:03