Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 08:43

ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Τα στερνά τιμούν τα πρώτα, κύριε Πρωθυπουργέ και κύριε Παναγιωτάκη

Η ΔΕΗ βρίσκεται πλέον μία ανάσα από το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

Οι επιλογές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδεικνύονται μοιραίες για την μεγαλύτερη Δημόσια Επιχείρηση Στρατηγικού χαρακτήρα.

 

Σε σχέση με το σαφώς μικρότερο κακό της «μικρής ΔΕΗ» και το αναπτυξιακό σχέδιο των συνεργασιών με ιδιώτες, φτάσαμε μετά από ακόμα μία «Σκληρή Διαπραγμάτευση» τύπου Τσίπρα, τελικά να πουλάμε τα μισά Εργοστάσια, την μισή Εμπορία, ολόκληρο τον ΑΔΜΗΕ μετά την συνειδητή καθυστέρηση πιστοποίησης του, ακολουθεί το 17% εναπομείναντος ομίλου ΔΕΗ και Οσονούπω ο ΔΕΔΔΗΕ.

Παράλληλα εργάζονται με σχέδιο για να «επιτύχουν» την απαξίωση τη Επιχείρησης που οδηγεί στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της, αφού πρώτα της προκάλεσαν οικονομικό στραγγαλισμό μέσω του καταστροφικού μοντέλου ΝΟΜΕ και την αδιαφορία είσπραξης των οφειλομένων χρηματικών ποσών από την Διοίκηση που είχε ως αποτέλεσμα την ΔΙΑΛΥΣΗ της, καθώς είναι γνωστό ότι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές και τα χρέη προς την ΔΕΗ έχουν διπλασιαστεί – τριπλασιαστεί από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της σημερινής Κυβέρνησης και της Διοίκησης του Ομίλου ΔΕΗ.   

Τέτοια «επιτυχία» σε διαπραγμάτευση και σε σχεδιασμό Κυβέρνησης και Διοίκησης είχαμε  να γνωρίσουμε από την εποχή που μαζί σκίζανε τα Μνημόνια….»

 

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΜΙΣΗ ΔΕΗ, ΟΣΟ-ΟΣΟ στα βαποράκια (Σκουρλέτης)

 

Ενώ οι δανειστές απαιτούν αίμα, η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμένου  και η Διοίκηση Παναγιωτάκη μαζί με το υπουργείο ενέργειας και τους «πρόθυμους», όλοι μαζί για πολλοστή φορά παίζουν το προσφιλές σε αυτούς θέατρο σκιών, για το οποίο διακρίνονται στα δυο χρόνια  που κρατούν στα χέρια τους την τύχη της Χώρας και της Επιχείρησης.

Εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται πως μοναδικός τους σκοπός εξ’ αρχής ήταν μόνο ένας , να αποπροσανατολίσουν τους «ιθαγενείς» τραμπαλίζοντας επικίνδυνα και μοιραία την Ελληνική Κοινωνία και τους 18.000 Εργαζόμενους και παράλληλα να «κατοχυρώσουν»την κοινοβουλευτική ισχύ των 153 βουλευτών τους .

Την ΔΕΗ, την Επιχείρηση του Ελληνικού Λαού, όπως αυτή έλεγαν, την έχουν θυσιάσει έως την ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ για να εξασφαλίσουν ακόμα λίγο πολιτικό χρόνο  και τις θέσεις που κατέχουν, ικανοποιώντας  έτσι τις εμμονικές ιδεοληψίες τους εις βάρος όλων μας.

 

 

«Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΣ»

 

Κύριε Πρόεδρε, συνάδελφε και συναγωνιστή υπήρξατε σε πολύ διαφορετικούς καιρούς και μάλιστα με Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, πολλά  χρόνια εργαζόμενος  στη ΔΕΗ και τα τελευταία χρόνια Πρόεδρος Ομίλου ΔΕΗ. Μέχρι πρότινος, αυτό ήταν  το «παράσημο» της προσωπικής σας πορείας  και αυτό χρησιμοποιούσατε  για να αποδείξετε  τις φιλεργατικές και όχι μόνο αριστερές σας  πεποιθήσεις.  

Σήμερα σαν Διευθύνων της ΔΕΗ, την στιγμή  που η Επιχείρηση  μετά  από 65 χρόνια ιστορίας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη  καμπή της λαμπρής διαδρομής της, αφού ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ έναντι πινακίου φακής, αφού  χάνει τη μάχη, επιλέξατε  να κρυφτείτε σαν τον Ναπολέοντα λίγο πριν το Βατερλό του !!

 Θα πρέπει να γνωρίζετε κύριε Μανώλη Παναγιωτάκη  πως η σοφία του απλού λαού γι΄ αυτές τις περιπτώσεις δεν λανθάνει ποτέ.

 «ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ»

Έστω και τώρα βγείτε και αποδείξτε ότι δεν είστε ούτε πρόθυμος ούτε ένοχος. Παραιτηθείτε……. για την υστεροφημία σας .

Κύριε Τσίπρα η μύτη του Πινόκιο μεγαλώνει, ο λογαριασμός του ψεύδους και της πολιτικής εξαπάτησης μεγαλώνει….. Μετά το σκίσιμο των Μνημονίων, την πρωτοφανή «βάπτιση» του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, που έγινε ΝΑΙ σε όλα, την υπογραφή 3ου και 4ου  Μνημονίου ήρθε να προστεθεί  και το ξεπούλημα της ΔΕΗ. Της Επιχείρησης που δηλώνατε  και δεσμευόσασταν  ότι η πώληση της  είναι ανεπίτρεπτη, γιατί αφορά την προοπτική, την ανάπτυξη  και την ασφάλεια αυτής της χώρας. Η ΔΕΗ ανήκει στον Ελληνικό Λαό που για 65 ολόκληρα χρόνια με το υστέρημά του έχτισε.

Ότι θα διατηρήσει το δικαίωμα αυτός να αποφασίσει, εάν θα εκποιήσει το Δημόσιο Πλούτο  που λέγεται ΔΕΗ, την άρση της κυριαρχίας μας ως χώρα και την ενεργειακή της αυτάρκεια της Επιχείρησης για την οποία προκαλούσατε να γίνει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, (Δηλώσεις Α. Τσίπρα Αμύνταιο 2014, video ΓΕΝΟΠ ).

«ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ»

Εσείς βαράτε τα νταούλια και οι αγορές  χορεύουν από τη χαρά τους, που θα αρπάξουν  κοψοχρονιά μια Επιχείρηση αξίας 50 δις ευρώ στην εξευτελιστική τιμή κάποιων εκατομμυρίων ευρώ!!! που όλοι συνομολογείτε.

«Όταν κάποτε βαράγατε σφυριά και βάζατε κόκκινες γραμμές»

Με ποιο αντάλλαγμα;  Να παραμείνετε στις καρέκλες εξουσίας;

                             «ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ»

Να αποφασίσει ο ΛΑΟΣ όπως εσείς λέγατε , Όχι άλλο ψέμα            

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 08:48