Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 10:38

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΒΙΟΜΑΖΑΣ 25 MW ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Επισήμως, πλέον, και οριστικά αναμένεται να ξεκινήσει η δημιουργία της σύγχρονης μονάδας βιομάζας 25MW στην περιοχή του Αμυνταίου, όπως ανακοίνωσαν από κοινού ο Πρόεδρος της ΔΕΗ κ. Μανώλης Παναγιωτάκης και με επιστολή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Ανανεώσιμες κ.Ηλίας Μοναχολιάς, από το βήμα του 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Δυτικής Μακεδονίας.

Η μεγάλη αυτή επενδυση, ύψους περιπου 75 εκ ευρώ θα συμβάλει καθοριστικά, ώστε να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με την τηλεθέρμανση του Αμυνταίου, θα ενισχύσει το εισόδημα των αγροτων, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα δώσει ενα νέο στίγμα προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική εξελιξη, καθώς σύμφωνα με τους υπολογισμούς της " ΔΕΗ Ανανεωσιμες" θα είναι το πρώτο έργο τέτοιου μεγέθους στην Ελλάδα και το πρώτο που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία στη χώρα. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες καταφέραμε να έρθει αυτή η σημαντική επένδυση στην περιοχή μας, η οποία θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην τοπική οικονομία.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 10:42