Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 09:16

Μέλη της ΓΕΝΟΠ απέκλεισαν την πύλη του ΑΗΣ Μελίτης για να εμποδίσουν την είσοδο των ενδιαφερόμενων ιδιωτών

Μέλη της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ απέκλεισαν από νωρίς το πρωί την κεντρική πύλη του ΑΗΣ Μελίτης στην Φλώρινα για να εμποδίσουν την είσοδο στις εγκαταστάσεις του σταθμού των εκπροσώπων των έξι εταιριών

και κοινοπρακτικών σχημάτων, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του ατμοηλεκτρικού εργοστασίου. Επίσης, έχει αποκλειστεί η πρόσβαση των  εργαζομένων στα γραφεία του διοικητηρίου της σταθμού, ενώ  έχει επιτραπεί η είσοδος για λόγους ασφαλείας μόνο του διευθυντή του ΑΗΣ Μελίτης Δημήτρη Παπαβραμίδη.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ μιλώντας στο ΑΠΕ ΜΠΕ δήλωσε ότι «οι υποψήφιοι αγοραστές δεν πρόκειται να περάσουν την πύλη των εργοστασίων, δεν θα τους επιτρέψουμε ποτέ να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις των μονάδων».

Σήμερα είναι προγραμματισμένη επίσκεψη κλιμακίου τεχνικών που εκπροσωπούν τις ενδιαφερόμενες εταιρίες που έχουν επιλεγεί στην διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ σε Φλώρινα και  Μεγαλόπολη, να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του σταθμού, τα τμήματα του εργοστασίου και να έχουν ενημέρωση για τεχνικά ζητήματα από τα στελέχη του σταθμού.  Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ προανήγγειλε ότι οι αντιδράσεις των εργαζομένων στην Μεγαλόπολη όταν θα έρθει η χρονική στιγμή της επίσκεψης του κλιμακίου των ιδιωτών επενδυτών «θα είναι πολύ πιο ισχυρές καθ’οτι ο κόσμος είναι θυμωμένος αφού πωλείται το σύνολο της  λιγνιτικής αφρόκρεμας της ΔΕΗ».

Ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη 19 Ιουλίου στις 11 το πρωί στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη τύπου εκπροσώπων της ΓΕΝΟΠ, του περιφερειάρχη δυτικής Μακεδονίας Θόδωρου Καρυπίδη και δημάρχων, όπου θα γνωστοποιηθούν οι λεπτομέρειες της δικαστικής προσφυγής που ετοιμάζεται προκειμένου να ματαιωθεί η διαδικασία της πώλησης των μονάδων.

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΑΒΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 09:20