Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2013 08:42

Αρνήθηκε να παραλάβει βραβείο απο τα χέρια του βουλευτή Φλώρινας της ΝΔ (βιντεο)

Η κ.Χαρά Νικοπουλου με τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ Φραγκο Φραγκούλη Η κ.Χαρά Νικοπουλου με τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ Φραγκο Φραγκούλη

«Αρνούμε την βράβευση από έναν βουλευτή που παραχωρεί την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας

 Η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου που υπηρέτησε στην περιοχή της Θράκης  βρέθηκε στις πρώτες γραμμές της επικαιρότητας ...

πρίν απο δύο χρονια για τον τροπο  δουλειάς της στα μειονοτικά σχολεία της περιοχής. Η τελευταία ως τιμώμενο πρόσωπο βρέθηκε στην Κέλλη Φλώρνας προκειμένου να τιμηθεί απο τον σύλλογο της ορεινής κοινότητας για την προηγούμενη δραστηριοτητά της.

Η Χαρά Νικοπούλου,  αρνήθηκε να λάβει την τιμητική πλακέτα από τα χέρια του βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας, Στάθη Κωνσταντινίδη, εξηγώντας την στάση της με τα παρακάτω λόγια «Αρνούμε να παραλάβω βραβείο από έναν βουλευτή που έχει υπογράψει το ΦΕΚ 240 που παραχωρεί την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας». Η στάση της δημιούργησε αμηχανία ενώ υπήρξαν λιγοστά χειροκροτήματα αλλα και κάποιες φωνές αποδοδκιμασίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαΐου 2013, με πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου Κέλλης σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου, όπου τιμήθηκαν, η Χαρά Νικοπούλου, οι Δασκάλες Καραλή Σβάρνα Αρσινόη, Σταγγόλη Ανδρονίκη και Αλεξανδρή Ρούλα, η Ένωση Επιστημόνων Γυναικών Αθηνών, οι μαθητές που πέτυχαν στις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές καθώς και ο τ. Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φράγκος Φραγκούλης, ο οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης.

Πηγή πληροφοριών και βιντεο: http://eperiskopio.blogspot.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Μαϊος 2013 09:06