Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013 13:42

Το ΤΕΙ ενημερώνει τους πολίτες για τις σπουδές και τις προοπτικές των αποφοίτων του

To TEI Δυτικής Μακεδονίας και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας – Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

«Επιλέγω: Σπουδές στον τόπο μου – Οι σπουδές στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας» την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013, 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των υποψηφίων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης - οι οποίοι αυτές τις μέρες καλούνται να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο και να επιλέξουν «δρόμους» σπουδών - για τη νέα ακαδημαϊκή οργάνωση του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, τα προγράμματα σπουδών όλων των τμημάτων, τη φοιτητική ζωή, τις παροχές, τις δυνατότητες μεταπτυχιακών σπουδών και τις επαγγελματικές προοπτικές.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν επίσης, μαθητές όλων των τάξεων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, γονείς καθώς και εκπαιδευτικοί που εφαρμόζουν τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και εκπονούν προγράμματα Αγωγής Σταδιοδρομίας.

Τις ενημερωτικές παρουσιάσεις θα κάνουν μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού των τμημάτων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να θέσουν ερωτήσεις.
Από τα στελέχη του ΚΕΣΥΠ θα δοθούν πληροφορίες για τη συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Φλώρινας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013 15:31