Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 10:30

Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση στο Μαξίμου για το στρατόπεδο στο Αμύνταιο

Συνάντηση με τον Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου κ. Κώστα Μπούρα για το θέμα της απομάκρυνσης των μονάδων και της κατάργησης του στρατοπέδου Αμυνταίου, είχαν ο Βουλευτής Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης και ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης.

 

Ο Βουλευτής και ο Δήμαρχος ανέπτυξαν όλη την επιχειρηματολογία για την παραμονή του στρατοπέδου, αναφερόμενοι στο οξύ κοινωνικό πρόβλημα που δημιουργείται, στις εξαιρετικά μεγάλες δαπάνες που απαιτούνται για τη μετακίνηση των μονάδων και τις επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί για τη μετατροπή του στρατοπέδου σε πολυδύναμο, που θα μείνουν αναξιοποίητες.

Δυστυχώς, δεν προέκυψε κάποια άμεση θετική εξέλιξη για το θέμα, καθώς από το Πρωθυπουργικό Γραφείο δεν επιθυμούν πολιτική παρέμβαση σε θέματα αποφάσεων των Επιτελείων του Ελληνικού Στρατού, όμως ο Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου δεσμεύτηκε να επικοινωνήσει με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, που απουσιάζει, προκειμένου να ζητηθεί παράταση στην εφαρμογή της απόφασης, που θα μας δώσει τη δυνατότητα καλύτερης οργάνωσης της διεκδίκησης για διατήρηση του στρατοπέδου Αμυνταίου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 10:39