Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 22:47

Γ. Ζεμπιλιάδου: «Να κάνουμε τη Φλώρινα τη δική μας Φλωρεντία των Βαλκανίων»!

«Η Φλώρινα έχει ικανούς και άξιους ανθρώπους και όλες τις δυνατότητες να αποκτήσει τη δική της ξεχωριστή και ζηλευτή ταυτότητα.

Να γίνει η δική μας πόλη των γραμμάτων και της έρευνας, των αγγλόφωνων μεταπτυχιακών τμημάτων με σύγχρονες Πανεπιστημιακές υποδομές, η δική μας Φλωρεντία των Βαλκανίων ως πρωτεύουσα των εικαστικών τεχνών, η δική μας Τοσκάνη που θα συνθέτει και θα συνδυάζει την απαράμιλλη γεύση των κρασιών της περιοχής, με τη μαγεία των ορεινών τοπίων, όπως είναι το Νυμφαίο και τόσα άλλα, τα επισκέψιμα οινοποιία του Αμυνταίου και φυσικά το μεγάλο Βαλκανικό μας πάρκο στις Πρέσπες με τον εκπληκτικό του βιότοπο.

Όλα αυτά μπορούμε να τα πετύχουμε, με μια βασική προϋπόθεση. Με τον κόσμο της περιοχής μπροστά, να συμμετέχει και να πρωτοστατεί σ΄ ένα σχέδιο που θα φέρει και πάλι την ΕΛΠΙΔΑ στην Φλώρινα, όπως θα τη φέρει και σ΄ όλη την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.

Είμαστε βέβαιοι πως αυτό θα συμβεί γιατί οι πολίτες θέλουν πλέον να πάμε μπροστά».

Αυτά τόνισε η υποψήφια περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεωργία Ζεμπιλιάδου μιλώντας σήμερα το απόγευμα στη Φλώρινα, παρουσιάζοντας τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ και τους ανθρώπους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της στην Π.Ε. Φλώρινας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 23:00