Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 14:58

Συνελήφθη 22χρονος για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Χθες 21 Δεκεμβρίου το βράδυ στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί της

Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν 22χρονο υπήκοο Αλβανίας, για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης αστυνομικοί προσπάθησαν να σταθμεύσουν για να ελέγξουν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πλησίον του Τελωνείου Κρυσταλλοπηγής. Παρά τα επανειλημμένα σήματα των αστυνομικών, ο 22χρονος οδηγός του οχήματος, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια κοντά στα σύνορα, από το όχημα αποβιβάστηκε ο συνοδηγός του, εγκαταλείποντας δύο μεγάλους ταξιδιωτικούς σάκους πλησίον του δρόμου και διέφυγε της σύλληψης, κινούμενος με κατεύθυνση την Αλβανία, εκμεταλλευόμενος το δύσβατο της περιοχής και το σκοτάδι.

Ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του οχήματος και τη σύλληψη του 22χρονου οδηγού του.

Οι δύο (2) ταξιδιωτικοί σάκοι, οι οποίοι περιείχαν κάνναβη βάρους είκοσι πέντε κιλών και οκτακοσίων ενενήντα πέντε γραμμαρίων (25.895 γρ.), το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα (1) κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.

Ο συνοδηγός του οχήματος αναζητείται εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 15:01