Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015 22:51

Στις 18 Αυγούστου ξεκινούν τα καλοκαιρινά σεμινάρια και μαθήματα μουσικής στις Πρέσπες

Ξεκινούν σε μια βδομάδα, τα δύο καλοκαιρινά μουσικά σεμινάρια στον Δήμο Πρεσπών που θα διαρκέσουν από τις 18 έως και 22 Αυγούστου 2015, συγκεκριμένα 

 

· 4ος κύκλος εντατικών μαθημάτων κλασικής κιθάρας (masterclass)
· 3ο Σεμινάριο «η τέχνη της ερμηνείας της μουσικής»

Διδάσκουσα στο masterclassείναι η η Λουκία Σαμούρκα, εξαίρετη κιθαρίστρια με πολυετή παρουσία στον μουσικό χώρο, που διδάσκει στο «Μουσικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης».

Στο σεμινάριο «η τέχνη της ερμηνείας της μουσικής», θα διδάξει ο Δημήτρης Γούζιος, κορυφαίος τσελίστας – πρώτος μουσικός της «Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών», ο οποίος συγκαταλέγεται στους πιο έμπειρους διδασκάλους μουσικής και μέχρι σήμερα διδάσκει στο «Ωδείο Φίλιππος Νάκας Αθηνών» και στο «Ωδείο Αθηνών».

Στο πρόγραμμα των 2 σεμιναρίων περιλαμβάνονται ανοιχτά ατομικά μαθήματα κλασικής κιθάρας και διδασκαλία μουσικού συνόλου για σπουδαστές οποιουδήποτε οργάνου και επιπέδου. Τα δύο σεμινάρια θα ολοκληρωθούν με συναυλία στην οποία θα λάβουν μέρος οι συμμετέχοντες μαθητές, οι διδάσκοντες και άλλοι μουσικοί.

Τα ατομικά μαθήματα και η διδασκαλία μουσικών συνόλων θα γίνονται στο ανακαινισμένο κτήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης ΛαιμούΠρεσπών, από το πρωί, μέχρι και το απόγευμα. Στην καταληκτική συναυλία λαμβάνουν μέρος όλοι οι συμμετέχοντες σπουδαστές και οι διδάσκοντες.

Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα συμμετοχής περιορισμένου αριθμού σπουδαστών. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την δήλωση συμμετοχής και να την στείλουν με μέχρι τις 15 Αυγούστου 2015, στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με φαξ στο 2385051471 με την ένδειξη «Κοινωφελής Επιχείρηση, για το 4οmasterclassΠρεσπών»

Το κόστος συμμετοχής είναι 100 € για τις 25 ώρες που διαρκούν συνολικά τα μαθήματα και των δύο σεμιναρίων. Στους συμμετέχοντες που θα πρέπει να φιλοξενηθούν, παρέχεται διαμονή σε ξενοδοχειακές μονάδες στις Πρέσπες με κόστος 15 €ανά κλίνη.

Την διοργάνωση του 4ουMasterClassΚλασικής Κιθάρας και του 3ου σεμιναρίου «η τέχνη της ερμηνείας της μουσικής» έχει αναλάβει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πρεσπών και το όλο εγχείρημα στηρίζεται από το Δήμο, ιδιωτικούς φορείς και γονείς μαθητών.

Πατήστε συνημμένα για να δείτε τη δήλωση συμμετοχής στο 4ο Master Class Κιθάρας

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015 23:07