Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 11:05

Καστοριά: Σήμερα το δικαστήριο για τον φόνο της 37άχρονης Ανθής Λινάρδου από το Βελβεντό

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας ξεκίνησε σήμερα στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καστοριάς,  η δίκη που αφορά την πολύκροτη υπόθεση του Βελβεντού Κοζάνης,

στην οποία ο Τάσος Τσιουχάρας  σύζυγος της 37αχρονης Ανθής Λιναρδου,  φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας της,  την οποία στην συνέχεια έθαψε  σε αγρόκτημα της οικογένειας.  

Ο  Τάσος Τσιουχάρας, μεταφέρθηκε κάτω από ισχυρά μέτρα προστασίας από τις φυλακές Γρεβενών στο δικαστικό μέγαρο Καστοριάς ενώ δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκοντας παραταγμένες σε κάθε σημείο τής πόλης απ’όπου θα περνούσε η κλούβα της αστυνομίας. Αστυνομικοί επίσης βρίσκονται παραταγμένοι έξω από το δικαστικό Μέγαρο ενώ πραγματοποιούνται έλεγχοι σε όσους εισέρχονται στην αίθουσα που πραγματοποιείται το δικαστήριο.  

Ο Τάσος Τσιουχάρας, αντιμετωπίζει  την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ τα τρία παιδιά της οικογένειαςμε προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου, βρίσκονται στην Αθήνα υπό τη προστασία και την φροντίδα  της μητέρας της Ανθής Λινάρδου .

Πριν από λίγο η υπεράσπιση του κατηγορουμένου με την αιτιολογία  ότι ανέλαβε πρόσφατα την υπόθεση ζήτησε αναβολή από το δικαστήριο προκειμένου να ενημερωθεί κατάλληλα. Το δικαστήριο διέκοψε προσωρινά προκειμένου να αποφασίσει για το αίτημα της υπεράσπισης. 

πηγη:ΑΠΕ ΜΠΕ |ΣΚ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 11:23