Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 11:30

Συνάντηση του δημάρχου Φλώρινας με μαθητές του ΕΠΑΛ που θα απασχοληθούν στο δήμο

Με τους μαθητές του ΕΠΑΛ Φλώρινας, οι οποίοι θα απασχοληθούν στον Δήμο Φλώρινας μέσω του προγράμματος μαθητείας για μαθητές ΕΠΑΛ,

είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Φλώρινας, την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 στο γραφείο του.
Η απασχόληση των παραπάνω μαθητών γίνεται στο γενικότερο πλαίσιο απασχόλησης μαθητών που συμμετέχει ο Δήμος Φλώρινας κάθε χρόνο.
Οι μαθητές διαφόρων ειδικοτήτων θα απασχοληθούν σε υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρία, αλλά και για την καλύτερη στελέχωση των υπηρεσιών αυτών.
Ο κ. Δήμαρχος καλωσορίζοντας τους μαθητές είπε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την απασχόληση των παιδιών στις υπηρεσίες του Δήμου, καθώς έτσι δίνεται η δυνατότητα σε μαθητές να απασχοληθούν στο αντικείμενο των σπουδών τους αποκτώντας την απαραίτητη εμπειρία. Παράλληλα, είπε, ο Δήμος Φλώρινας μεριμνά με κάθε μέσο για την ενίσχυση των νοικοκυριών του Δήμου και για το λόγο αυτό συμμετέχει ενεργά σε κάθε πρόγραμμα απασχόλησης το οποίο υπάρχει, καθώς πριν από λίγες μέρες ξεκίνησαν την εργασία τους οι μαθητές της ΕΠΑΣ μαθητείας ΟΑΕΔ Φλώρινας. Ανέφερε, τέλος, ότι ευελπιστεί στην καλή συνεργασία μεταξύ των ασκούμενων μαθητών και των υπαλλήλων του Δήμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 11:42