Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 08:09

7ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα στην Φλώρινα

 Στο 7ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα που πραγματοποιήθηκε στην Τ.Κ. Σιταριάς στις 21 και 22 Ιουλίου 2017 παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος.

Ο κ. Δήμαρχος χαιρετίζοντας την εκδήλωση είπε:

 «Για μια ακόμη χρονιά, σας καλωσορίζω στο καθιερωμένο ετήσιο πλέον ραντεβού μας, στο Παμμακεδονικό Αντάμωμα στη Σιταριά. Φέτος, για έβδομη χρονιά, το αντάμωμα, πιο ώριμο από ποτέ, αλλάζει τη μορφή του, ενώ οι σύλλογοι που φιλοξενούνται είναι πολυπληθείς και μας υπόσχονται ένα αξέχαστο ταξίδι στην παράδοσή μας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου «Νέοι ορίζοντες» Σιταριάς, με το ίδιο μεράκι και διάθεση με τα προηγούμενα συμβούλια, συνεχίζει την επιτυχημένη προσπάθεια για τη διοργάνωση μιας μεγαλειώδους συνάντησης των Μακεδόνων όλης της υφηλίου, με σκοπό να αναδειχθεί η στράτευση ολόκληρου του Ελληνισμού εντός και εκτός συνόρων.

Φέτος, το παρόν δίνουν εκπρόσωποι σωματείων από διάφορα κράτη της υφηλίου, κάνοντας ξεκάθαρο πως οι απανταχού Μακεδόνες με την πλούσια πολιτισμική τους δράση κάνουν το εθνικό και πατριωτικό τους χρέος φυλάγοντας Θερμοπύλες, για την Ελλάδα, για τη Δυτική Μακεδονία, για τη Φλώρινα.

Ο Δήμος Φλώρινας στήριζε και θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε μέσο το Παμμακεδονικό αντάμωμα.

Η καρδιά των Μακεδόνων χτυπάει εδώ στη Σιταριά. Και δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ με τέτοια περήφανη νεολαία. 

Ευχαριστώ όλους τους συντελεστές του 7ου Παμμακεδονικού Ανταμώματος αλλά και των προηγούμενων, καθώς και όλους εσάς που τιμάτε τον τόπο μας με την παρουσία σας.

Εις το επανειδείν συμπατριώτισσες και συμπατριώτες μου στο 8ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα, στον Δήμο μας».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 08:11