Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 17:11

Παρέμβαση του Συλλόγου των Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων του ΠΔΜ: "Απαιτούμε άμεση ανάκληση της σκανδαλώδους απόφασης της Συγκλήτου για τα τέκνα των καθηγητών"

ΨΗΦΙΣΜΑ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο οποίο φοιτούμε, για χορήγηση δωρεάν φοίτησης

ως υπεράριθμοι στα τέκνα των Καθηγητών του Πανεπιστημίου, στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Δίγλωσση Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» το οποίο μάλιστα, δίνει επαγγελματική αποκατάσταση στους αποφοίτους του στις δομές της Ειδικής Αγωγής. 

 

Τασσόμαστε μάχιμα ενάντια στην εν μέσω θέρους και εν κρυπτώ άδικη απόφαση της Συγκλήτου. Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας αποτελεί τον εκπαιδευτικό πυρήνα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Αγωνιστήκαμε όλοι και όλες ώστε να αποκτήσει την ανεξάρτητη υπόστασή του και δεν θα αφήσουμε να αποτελέσει θύμα οικογενειοκρατικών αντιλήψεων, ευνοιοκρατίας και εν τέλει μια κλειστή ομάδα αναπαραγωγής αναχρονιστικών πρακτικών.

 

Απαιτούμε άμεση ανάκληση της σκανδαλώδους απόφασης της Συγκλήτου, που δημιουργεί κοινωνική και εκπαιδευτική ανισότητα, ενισχύει την κοινωνική αδικία και δεν αντιπροσωπεύει την ισότητα μεταξύ των μελών ενός ανώτατου ιδρύματος, αξίες τις οποίες θα πρέπει να αναδεικνύει και να μεταλαμπαδεύει.

 

Ζητούμε την άμεση έγκριση συμμετοχής των εκλεγμένων εκπροσώπων μας στη Σύγκλητο, καθώς αποτελούμε προς το παρόν τον μοναδικό Σύλλογο Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υπ. Διδακτόρων του Ιδρύματος.

 

 

 

 

Το  Δ.Σ του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υπ. Δρ του ΠΤΝ ,

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 17:17